Cancan ultimă oră

Laura Cosoi, în lacrimi! Ce a emoționat-o pe frumoasa prezentatoare TV: „Îmi aduce aminte…”

Publicat: 28 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Laura Cosoi în lacrimi Ce a emoționat-o pe frumoasa prezentatoare TV Îmi aduce aminte...
Laura Cosoi și soțul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani

Moment emoționant în cadrul ediției de astăzi a emisiunii Vacanță de vedetă. Laura Cosoi a izbucnit în lacrimi, în timp ce în platou se afla Alexandra Ungureanu. Ce a emoționat-o pe frumoasa prezentatoare TV.

Laura Cosoi și soțul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. Cei doi au împreună trei fetițe, alături de care, ori de câte ori au ocazia, pornesc în călătorii și descoperă împreună lumea.

Laura Cosoi a izbucnit în lacrimi, în timpul emisiunii pe care o moderează

În timpul ediției de astăzi e emisiunii Vacanță de vedetă, în prima parte, invitata Laurei Cosoi a fost Alexandra Ungureanu. Au vorbit despre frumusețile din Maramureș și, la un moment dat, artista a cântat câteva versuri dintr-o melodie, moment în care prezentatoarea TV s-a emoționat până la lacrimi.

Ulterior, a povestit și care a fost motivul pentru care a reacționat astfel.

„Pentru mine, Maramureșul este foarte acasă și îmi aduce aminte de părinții mei, pentru că acolo am trăit cu părinții mei ultimele momente, cele mai frumoase din viețile noastre. Maramureș este un loc care mie îmi este pe suflet, este a doua casă cum s-ar spune, deși nu am avut neapărat rude în Maramureș, tatăl meu fiind din Zalău, deci cumva la graniță. Sufletul meu e acolo, acolo am botezat copiii. (…) Am cumpărat acolo un teren și urmează să ridicăm o casă să salvăm o casă veche de 100 de ani.”, a dezvăluit Laura Cosoi.

Laura Cosoi a mărturisit așadar că Maramureșul este a doua ei casă și că o leagă numeroase amintiri extrem de plăcute de această zonă a țării.

„Ce îmi place mie în Maramureș este că este inepuizabil de ofertant pentru activități. Mă refer la mănăstirile clasice, apoi la bisericuțele de lemn care sunt foarte înalte, membre UNESCO, la Sighet, Memorialul Durerii, un loc ce trebuie vizitat.”, a mai spus prezentatoarea TV.

Laura Cosoi, despre secretul căsniciei

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au o relație din anul 2015. Au împreună trei fetițe, iar în curând vor deveni părinți pentru a patra oară. Cu ceva timp în urmă, prezentatoarea emisiunii Vacanță de vedetă a vorbit despre secretul căsniciei.

„Pur și simplu ne iubim foarte mult. Mi se pare că suntem sortiți să fim unul cu celălalt și că în lumea asta n-am putea să ne potrivim mai bine cu altcineva, nu există. În continuare avem setea asta de a fi împreună, de a face lucruri noi doi și de a face lucruri cu ele.

 

Cred că ăsta e în primul rând succesul relației, ca să zic așa, adică faptul că nu ne săturăm unul de celălalt. Se întâmplă să povestim până dimineața mult și bine despre o grămadă de chestii. Așadar, da, 10 ani au trecut…”, a scris prezentatoarea TV în mediul online.

Adauga un comentariu