Cultural

Laura Cosoi și soțul ei au o familie superbă. Cum s-a schimbat viața celor doi de când au devenit părinți

Publicat: 26 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Laura Cosoi și soțul ei au o familie superbă. Cum s-a schimbat viața celor doi de când au devenit părinți
Laura Cosoi are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei și se declară o femeie împlinită în viața privată.

Laura Cosoi și soțul ei au o familie superbă. Celebra actriță se declară o femeie împlinită și are doar cuvinte de laudă pentru bărbatul care i-a cucerit inima cu mai bine de 10 ani în urmă. Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Iată cum s-a schimbat viața celor doi de când au devenit părinți.

Laura Cosoi și soțul ei au o familie superbă

Laura Cosoi este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta are o carieră artistică impresionantă, însă de ceva vreme s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a se dedica familiei sale frumoase de care este tare mândră. Actrița se declară o femeie împlinită pe plan personal și reușește de minune să îmbine cariera cu provocările vieții de cuplu. Laura Cosoi a oferit recent câteva detalii inedite despre mariajul său alături de Cosmin Curticăpean, care o răsfață ori de câte ori are ocazia și îi este alături mereu.

,,Cosmin este tatăl perfect, numai nu alăptează și nu ține sarcina, și nu naște, în rest face tot, tot, tot! (râde) Este un om foarte calculat, foarte rațional, logic, dar și foarte sensibil. Mi se pare că are combinația asta perfectă de bărbat. Cosmin este un om care este extrem de implicat în viața de familie, deci nu există pe lumea asta ceva mai important ca noi și ne face să ne simțim foarte prețioase, iubite și răsfățate în fiecare clipă. (…) Iar ca tată este absolut implicat. E foarte atent, e un foarte fin psiholog, știe să le analizeze pe fete, știe ce nevoi au, e un om care se implică mult.”, a declarat îndrăgita vedetă tv.

La vârsta de 40 de ani, Laura Cosoi se menține în formă și arată spectaculos. Frumoasa actriță este o prezență discretă în lumea mondenă, dar atrage multe priviri pe rețelele de socializare sau atunci când se afișează în lumina reflectoarelor. Și celebra prezentatoare Lavinia Petrea are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei și se bucură din plin de rolul de mamă.

Ce spune actrița despre problemele din căsnicie

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean trăiesc de mai bine de 10 ani o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi radiază de fericire împreună și se declară împliniți în viața privată. Aceștia au trei fetițe superbe de care sunt tare mândri. Actrița a dezvăluit că viața lor s-a schimbat complet de când au devenit părinți. Deși au parte de momente tensionate, Laura Cosoi și soțul ei reușesc de fiecare dată să treacă peste problemele din mariaj.

,,Cu siguranță sunt momente când se simte neglijat și când atenția nu e îndreptată asupra lui. Și cred că e și firesc așa, dar e un om matur, e un bărbat care are 46 de ani, înțelege toate aceste etape. Poate că întotdeauna într-o căsnicie există urcușuri și coborâșuri, și momente în care nu mai știi încotro s-o apuci și cum să-ți gestionezi relația, și e normal, sigur că da. Cred că nu există cuplu care să nu treacă prin astfel de momente, când partenerii se simt descumpăniți sau, nu știu, poate neglijați, dar e bine când știi că există comunicare și iubire, și când știi că, într-un final, va fi bine.”, a declarat aceasta.

Laura Cosoi are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei și se declară o femeie împlinită în viața privată. Actrița are o carieră de succes și o familie frumoasă.

Adauga un comentariu