National

Laurenţiu Nistor, președintele CJ Hunedoara, are coronavirus

Publicat: 03 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Laurenţiu Nistor președintele CJ Hunedoara are coronavirus
Laurenţiu Nistor, președintele CJ Hunedoara, are coronavirus.

Laurenţiu Nistor, președintele CJ Hunedoara, are coronavirus. Anunțul a fost făcut public ieri după efectuarea testului pentru infectarea cu noul coronavirus. Președintele CJ urmează să fie tratat la domiciliu sub atenta monitorizare a medicului de familie, deoarece prezintă simptome ușoare.

Laurenţiu Nistor are coronavirus

„Preşedintele Consiliului Judeţean Hune­doa­ra, Laurenţiu Nistor, a fost confirmat pozitiv la testul Covid-19, deşi a respectat toate măsurile de protecţie sanitară în vigoare, atât la sediul instituţiei, cât şi în afara acesteia”, se arată în comunicatul CJ Hunedoara.

Preşedintele CJ Hunedoara roagă persoanele cu care a intrat în contact să ia măsurile ne­cesare pentru limitarea răspândirii virusului.

Costel Avram, ad­mi­nis­tratorul public al judeţului Hunedoara, suspect de coronavirus

Laurenţiu Nistor, președintele CJ Hunedoara, are coronavirus, iar ad­mi­nis­tratorul public al judeţului, Costel Avram, are toate şansele să fie pozitiv la noul virus, el ma­ni­festând simptome specifice virusului chi­nezesc.

„Miercuri, 2 decembrie 2020, administratorul public al judeţului Hunedoara, Costel Avram, s-a prezentat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva acuzând simptome specifice infecţiei cu SARS-CoV-2. Având în vedere simptoma­tologia, dar şi afecţiunile de care Costel Avram suferă, medicii au luat decizia de a-l interna pentru a fi tratat şi supravegheat. Costel Avram a fost testat la internare, în prezent rezultatul testului nefiind soluţionat”, se arată în co­mu­nicatul respectiv.

Ioan Nicolae are și el coronavirus

Ioan Niculae luptă pentru propria viață după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Omul de afaceri se afla în stare gravă la ATI și respiră doar cu ajutorul aparatului de oxigen.

„Este în stare critică, pe aparate, la Terapie Intensivă. A contractat o formă severă a virusului, care, practic, l-a doborât”, a precizat o sursă din interiorul unității medicale unde milionarul este internat.

Adauga un comentariu