Cancan ultimă oră

Laurențiu Reghecampf, prima poză cu băiețelul lui și al Corinei Caciuc: ”Îmi iubesc tatăl”

Publicat: 24 mai 2022
Laurențiu Reghecampf
Fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc a primit nota 10 la naștere și a cântărit 3.440 grame la naștere și a avut 49 centrimetri

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sunt în culmea fericirii și trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor, asta după ce iubita antrenorului a născut în urmă cu câteva zile un băiețel perfect sănătos, pe nume Liam. Celebrul antrenor își ține fanii la curent pe rețelele de socializare, iar de această dată a postat o fotografie cu micuțul lui.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor, asta după ce iubita celebrului antrenor a adus pe lume în urmă cu câteva zile un băiețel perfect sănătos. Cei doi radiază de fericire, iar antrenorul îți ține fanii la curent cu toate momentele frumoase din viața lui.

Laurențiu Reghecampf, prima fotografie cu micuțul lui, Liam

Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară, asta după ce în urmă cu câteva zile iubita lui a adus pe lume primul lor copil, pe nume Liam. Laurențiu Reghecampf mai are un băiat, Luca, dintr-o căsătorie anterioară cu Maria Pfeiffer, dar și un băiețel din căsnicia cu Anamaria Prodan.Laurențiu Reghecampf își ține fanii la curent cu toate momentele frumoase din viața lui, iar de această dată a postat o nouă fotografie cu micuțul lui, Liam. Fanii au fost cei care i-au transmis numeroase urări, dar și aprecieri.

Ce greutate are și cât a măsurat fiul lui Laurențiu Reghecampf

Fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc a primit nota 10 la naștere și a cântărit 3.440 grame la naștere și a avut 49 centrimetri. Partenera de viață a celebrului antrenor a născut la o clinică privată.

”Toată lumea este bine. Totul perfect. A avut 3.440 grame la naștere, 49 cm”, a spus Laurențiu Reghecampf pentru Click.ro.

Bebeto, mesaj dur pentru tatăl său

Sarah, fiica Anamariei din căsătoria cu Tibi Dumitrescu și Bebeto dunt doarte dezamăgiți de tatăl lor. Tânăra a mărturisit că Reghecampf nu este deloc un tată responsabil, ci un bărbat care uită ce înseamnă familia și nu își crește copiii cum trebuie.

„Să-i trăiască și să poată să-l crească, căci nu prea știe ce-s copiii. Se plictisește repede de ei și face altul într-o secundă“, a declarat Sarah Dumitrescu pentru aceeași sursă.

Cât despre Bebeto, acesta este foarte dezamăgit, însă i-a urat fratelui său vitreg să fie bine, dar nu fără a preciza că Reghe l-a uitat și tot ce face este de pună poze vechi, de dragul de a impresiona.
Adauga un comentariu