Cancan ultimă oră

Laurențiu Reghecampf reacționează după declarațiile făcute de Anamaria Prodan! Ce mesaj a transmis antrenorul. „Va veni un moment când…”

Publicat: 23 oct. 2021
Anamaria Prodan si Reghe
Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă să fie în atenția reflectoarelor

Divorțul anului se concretizează din ce în ce mai bine. După ce Laurențiu Reghecampf a depus actele pentru ruperea căsniciei de Anamaria Prodan și impresara a ieșit la rampă și a vorbit despre tot ce se petrece. În replică, Laurențiu Reghecampf a transmis un mesaj pentru toată lumea. Ce a declarat antrenorul de la CS Universitatea Craiova.

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă să fie în atenția reflectoarelor. În cadrul unei emisiuni de televiziune, impresara a ieșit la rampă și a dat mai multe detalii despre ce se întâmplă în familia sa.

Aceasta a vorbit despre problemele din relație, despre cum se va împărți averea și despre noua iubită a lui Laurențiu Reghecampf. După toate declarațiile făcute, antrenorul a reacționat și el și a transmis un mesaj pe rețelele de socializare.

„Va veni un moment când trebuie să decizi să întorci o pagină sau să închizi cartea”, a fost mesajul postat de  Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, despre divorț

În cadrul unei emisiuni de televiziune, Anamaria Prodan a vorbit despre tot ce se întâmplă. Aceasta a dezvăluit de unde au plecat problemele în căsnicie și de unde a aflat pentru prima dată de faptul că soțul ei își dorește să divorțeze.

„Eu am aflat prima dată de divorț când conduceam. M-a oprit un polițist și m-a întrebat cum s-a întâmplat așa ceva. Că tocmai a anunțat soțul dumneavoastră în presă că divorțează. Vorbim foarte rar, pentru că eu consider că ce am avut de spus am spus, frumos și elegant.

Pentru mine nu mai există loc de întoarcere, de împăcare. Pentru că pe mine, un om nu trebuie să mă mintă sau să mă trădeze. Probabil nu a mai fost fericit. Am vorbit rar. Noi am trecut printr-o perioadă grea. Un an de zile am încercat să o salvez pe mama mea. Un an nu am făcut nimic. Am încercat să o salvez pe mama. Eu nici acum nu vreau să cred că există așa ceva, că a existat altă femeie. Nu vreau să vorbesc despre asta.

Eu pot să divorțez în 30 de minute la Ambasada din America. Eu sunt omul care nu regret nimic. Ceea ce vedeți astăzi, îmi este străin și mie. Nu îmi doresc să fiu târâtă în așa ceva. Nu îl cunosc pe omul de astăzi, nu îmi trebuie un astfel de om. Mă simt foarte trădată”, a declarat Anamaria Prodan.

Adauga un comentariu