Cancan

Lavinia Pîrva a încins imaginația internauților după ce a postat fotografii cu ea în costum de baie. Fiica Andreei Marin a reacționat

Publicat: 12 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lavinia Pîrva a încins imaginația internauților după ce a postat fotografii cu ea în costum de baie. Fiica Andreei Marin a reacționat
Recent, Lavinia Pîrva a postat o serie de imagini în costum de baie pe internet, iar fanii ei au reacționat imediat la postare

Lavinia Pîrva a postat mai multe fotografii în costum de baie, pe internet, iar fanii nu au ezitat să reacționeze la acestea. Soția lui Ștefan Bănică Jr. este una dintre cele mai populare și apreciate cântărețe din România. De la debutul său în industria muzicală, artista a reușit să strângă o bază de fani considerabilă, care o susțin necondiționat în orice moment al carierei sale.

Vedeta  este foarte activă pe rețelele de socializare, unde își ține fanii la curent cu noutățile din viața sa, atât cu momentele fericite, cât și cu cele mai dificile. Recent, soția lui Ștefan Bănică Jr. a surprins pe toată lumea cu o postare neașteptată, care a stârnit imediat reacții din partea urmăritorilor.

Lavinia Pîrva a postat fotografii cu ea în costum de baie

Lavinia a postat recent mai multe fotografii în costum de baie, stârnind admirația fanilor. Un internaut mai îndrăzneț a mers mai departe și i-a trimis un mesaj privat brunetei. „Te lasă Ștefănel să postezi așa ceva?”.

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., a ținut să reacționeze la postarea Laviniei Pîrva, demonstrând că apreciază frumusețea și încrederea soției tatălui ei.

Nu cu mult timp în urmă, Lavinia Pîrva a filmat-o pe fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. într-o ipostază neașteptată și a urcat imaginile pe internet.

Ce a spus Lavinia Pîrva după ce a urcat pe scenă alături de Ștefan Bănică Jr

Ca în fiecare an, Ștefan Bănică Jr. a încântat publicul cu un spectacol de Crăciun memorabil. Anul trecut, evenimentul a marcat o aniversare specială: 20 de ani de când artistul dă viață acestui concert tradițional.

Pe scenă, alături de Ștefan Bănică Jr., au urcat copiii săi, Radu și Violeta, dar și partenera sa de viață, Lavinia Pîrva. Emoția a fost la cote maxime, iar Lavinia a transmis un mesaj emoționant despre sentimentele trăite în timpul spectacolului.

„Emoție, magie, suspans, lacrimi de bucurie, iubire, pasiune, nostalgie si multe alte emoții pe care nu le pot exprima în cuvinte. Asta am simțit aceste zile cântând alături de @stefanbanica.official în concertul aniversar de Crăciun, 20 ani! Să ne țineți pumnii și în această seară… ”, a fost mesajul pe care Lavinia Pîrva l-a scris, în dreptul unei imagini unde apare alături de Ștefan Bănică Jr. în timpul concertului.

Recent, Lavinia Pîrva a postat o serie de imagini în costum de baie pe internet, iar fanii ei au reacționat imediat la postare.

Adauga un comentariu