Stiri si curiozitati

Leacuri bătrânești pentru întreruperea sarcinii. Cele mai bune remedii naturiste

Publicat: 19 mart. 2021
femeie care vrea să facă întrerupere de sarcină
Leacuri bătrânești pentru întreruperea sarcinii pot fi considerate mai bune decât pastile de avort

Pentru orice femeie o sarcină ar trebui să reprezinte una dintre cele mai frumaose etape ale vieții de cuplu. Există situații când sarcina nu este dorită și atunci trebuie făcută o întrerupere de sarcină, multe femei apelând la leacurile bătrânești pentru această procedură.

Decizia de a renunța la sarcină poate avea un impact mare asupra femeii din perspectiva umană, mai ales dacă aceasta dorește să ascundă acest eveniment de familei, prieteni sau cunoscuți.

Efectuarea unui avort la domiciliu poate fi mai greu și mai periculor, existând riscul ca femeia chiar să-și piardă viața. Leacuri bătrânești pentru întreruperea sarcinii pot fi considerate mai bune decât pastile de avort deoarece nu provoacă reacții adverse.

Leacuri bătrânești pentru întreruperea sarcinii

Unul dintre cele mai bune leacuri bătrânești pentru întreruperea sarcinii este ca femeia gravidă să facă băi fierbinți. Apelând la această procedură, se produce o vasodilatație la creșterea fluxului de sânge și la apariția contracțiilor uterine.

Femeie gravidă care vrea să scape de sarcină trebuie să combine aceste băi fierbinți cu un consum de produse pe bază de plante sau de suplimente ce ajută la provocarea avortului.

Plante care pot duce la întreruperea sarcinii

Pentru întreruperea spontană a sarcinii se folosește de foarte mult timp consumul de semințe de susan. Acestea excită musculatura uterină cauzând contracții care în cele din urmă conduc la expulzarea ovulului fecundat. Efectele pot să apară mai ales în primul trimestru de sarcină. Semințele de susan se pun într-un pahar cu apă şi se amestecă cu miere, apoi se bea dimineața pe stomacul gol.

Pentru întreruperea sarcinii se poate folosi și scorțișoara. Aceasta ajută la creșterea uterului care poate induce cu ușurință avortul și ajută la scăderea durerii provocată de întreruperea prematură a sarcinii. În plus, scorțișoara ajută la prevenirea hemoragiilor și în procesul de vindecare a bolilor datorită efectelor sale puternice asupra trombocitelor. Scorțișoara crudă sau suplimentele pe bază de scorțișoară sunt indicate pentru a provoca un avort spontan.

Frunzele de pătrunjel pot fi și ele soluții pentru provocarea unui avort. Acestea pot fi consumate de toate femeile însărcinate pentru a încheia o sarcină nedorit deoarece ele determină dilatarea colului uterin care în cele din urma conduce la moartea fătului și la eliminarea acestuia din uter. Pentru o eficiență cât mai bună trebuie crescut consumul de frunze de pătrunjel și de vitamina C. Pentru asta, se prepară o infuzie de pătrunjel, iar câteva cești cu această infuzie pot cauza menstruația post sarcină.

Întreruperea sarcinii pe cale medicală

O sarcină poate fi întreruptă chirurgical sau cu ajutorul medicamentelor. Metoda de întrerupere a sarcinii se stabilește având în vedere vârsta sarcinii, de starea de sănătate a femeii și de vârsta acesteia.

întreruperea de sarcină cu medicamente se realizează în baza unui set de întrebări și a unor analize de sânge, medicul stabilind ce medicamente trebuie luate. Primul medicament administrat slăbește atașarea sarcinii de uter, iar al doilea medicament se administrează la două zile și are ca efect expulzarea sarcinii din corp, prin provocarea de contracții uterine ți prin sângerare.

Pentru a se asigura că sarcina a fost întreruptă, se face un examen medical la 1-2 săptămani după ce avortul cu medicamente a avut loc. Dacă sarcina nu a fost întreruptă complet, pacienta va fi pregatită pentru un avort chirurgical.

Întreruperea de sarcină chirurgicală presupune eliminarea sarcinii printr-o intervenție chirurgicală. Există mai multe proceduri de avort chirurgical, iar decizia se ia în funcție de sănătatea femeii și de vârsta sarcinii.
Adauga un comentariu