Cancan ultimă oră

Legătura dintre familia lui Florin Salam și Floricica Dansatoarea: „Mama lui Betty m-a luat la ea acasă…”

Publicat: 16 dec. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Legătura dintre familia lui Florin Salam și Floricica Dansatoarea Mama lui Betty m-a luat la ea acasă...
Legătura dintre familia lui Florin Salam și Floricica Dansatoare

Floricica Dansatoarea a devenit celebră în urma unui protest din Piața Victoriei. Aceasta a ajuns repede virală în mediul online și ulterior a ajuns cunoscută de toți românii. Într-un live pe TikTok, alături de Betty Stoian, fiica lui Florin Salam, aceasta le-a povestit fanilor său cum s-au cunoscut.

Floricica Dansatoarea, pe numele ei real Floarea Dragomir le-a mărturisit fanilor din mediul online că are o relație apropiată cu Betty, fiica lui Florin Salam. Cele două se cunosc de când fiica manelistului avea patru ani. Recent, Betty Stoian a povestit despre perioada în care a cunoscut-o pe Florica Dansatoarea

Legătura dintre familia lui Florin Salam și Floricica Dansatoarea

Floricica Dansatoarea o cunoaște pe fiica cea mare a lui Florin Salam, de mulți ea. Betty Stoian avea doar patru ani când Floricica Dansatoarea a mers la ea acasă. Fiica manelistului este foarte activă pe rețelele de socializare și a intrat live pe pagina sa de TikTok, alături de creatoarea de conținut, Floricica Dansatoarea. Spre surprinderea internauților, cele două se cunosc de mulți ani.

Pe numele ei real Floarea Dragomir, a intreat pentru prima dată în casa familiei lui Florin Salam, când Betty era foarte mică. Mama artistei, Fănica Stoian, a fost cea care a adus-o pentru a avea grijă de ea.

„Mama lui Betty mi-a fost prietenă adevărată.(…) M-a luat la ea acasă, avea o mamă foarte bună, ajuta pe toată lumea. M-a luat la ea acasă și am rămas 6 luni, pe urmă am plecat. Nu știa ce să-mi mai facă, îmi făcea toate plăcerile. Mă iubea mai mult pe mine decât pe surorile ei”, a mărturisit Floricica Dansatoarea, pe TikTok.

Betty Stoian: „Binele se face în liniște”

Floricica Dansatoarea a cunoscut-o pe mama lui Betty Stoian, Fănica fiind cea care a adus-o pe aceasta în casa lor, pentru a avea grijă de ea. Floricica Dansatoare a declarat că mama lui Betty a ajutat-o foarte mult în trecut. De asemenea, Betty a confirmat cele spuse de creatoarea de conținut

„Multă lume nu știe asta, Floricica. Binele se face în liniște”, a adăugat Betty Salam. Chiar și așa, Floricica își aduce aminte că Betty nu a simpatizat-o prea mult, la acea vreme.

„Betty mă trăgea de păr când vedea că mama ei mă iubea foarte mult. Se lua mama ei de ea: «Las-o mamă, că e amătâtă. E o fată de la casa de copii ». Era geloasă Betty. Îmi rupea părul din cap. Aveai 4 anișori. Îi spunea mamaia ta: «Cât stă Floricica aici? Nu mai pleacă?» și spunea mama ta: «Dar pleacă tu. Pe Floricica nu o dau afară. O las să stea cu mine.». Mă iubea mult mama ei, Dumnezeu să o ierte! Vreau să mă duc și eu la cimitir la ea”, a mai spus Floricica Dansatoarea.

Comentarii
  • Lume multă, oameni puțini. Sincer, după ce ne-ați terminat cu țiganii și clanuri, acum treceți la alti țigani… chiar voi credeți că interesează pe cineva știrile voastre de kkt??? Jalnic a ajuns gazeta buhaiului șantajist.

Adauga un comentariu