Sport

Leo Grozavu este noul antrenor de la Sepsi după rezilierea înțelegerii cu Laszlo Csaba

Publicat: 13 nov. 2019

Grozavu este noul antrenor al lui Sepsi! Venit să antreneze pentru prima dată în România, Laszlo Csaba, născut la Odorheiu Secuiesc, nu a rezistat decât aproximativ trei luni la Sepsi OSK. Astăzi s-a despărțit de echipă și a fost înlocuit cu Leo Grozavu.
După 16 meciuri, Sepsi are 16 puncte și a coborât pe locul 11. Obiectivul echipei, calificarea în play-off, este în pericol pentru că echipa a ajuns la 10 puncte de ultimul loc care asigură clasarea în primele 6 echipe. Sepsi este echipa cu cele mai multe egaluri în acest sezon de Liga 1, 10!

Cine este Leo Grozavu

Leo Grozavu, 52 de ani, a antrenat ultima oară pe Petrolul Ploiești, în urmă cu un an. Despărțirea de ploieșteni a fost una cu scandal pentru că gruparea prahoveană a pus presiune pe el să-și dea demisia, iar tehnicianul a refuzat.
Poli Timișoara, FC Botoșani, Gaz Metan Mediaș, Luceafărul Oradea, CSMS Iași, FC Baia Mare, Universitatea Cluj și Armătura Zalău sunt celelalte echipe la care a mai antrenat Grozavu.
Ca antrenor Leontin Grozavu a mai coordonat echipe precum Petrolul Ploiești, Poli Timișoara, FC Botoșani, Gaz Metan Mediaș, Luceafărul Oradea, CSMS Iași, FC Baia Mare, Universitatea Cluj și Armătura Zalău.loading...

Adauga un comentariu