Sport

Leo Messi îl provoacă pe Cristiano Ronaldo! Ce record a reușit argentinianul după golul victoriei Barcelonei cu Sociedad

Publicat: 09 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Leo Messi îl provoacă pe Cristiano Ronaldo Ce record a reușit argentinianul după golul victoriei Barcelonei cu Sociedad

Leo Messi a adus trei puncte importante pentru Barcelona după eșecul din El Clasico – catalanii s-au impus cu 1-0 pe Camp Nou cu Real Sociedad. Le Normand a atins mingea cu mâna în careu și argentinianul a transformat lovitura de la 11 metri cu zece minute înainte de final.

Messi a devenit astfel cel mai bun marcator din toate cele cinci campionate de top din Europa, depășindu-l pe Cristiano Ronaldo înaintea derby-ului dintre Inter și Juventus. Căpitanul Barcelonei are 438 de goluri în 474 de aparitii, în timp ce portughezul este la cota 437 din 540 de partide.

Messi a realizat și un record nedorit – a primit cartonaș galben în trei partide la rând, cu Napoli, Real Madrid și Real Sociedad. Este pentru prima oară în cariera lui când i se întâmplă să fie avertizat de trei ori consecutiv. Starul formației blaugrana a primit galben după un fault dur comis în minutul 41. Dar Messi putea fi avertizat deja din minutul 30, când, la un duel cu Llorente, l-a călcat pe picior.

Adauga un comentariu