Sport

Leo Messi și Sergio Ramos, legendele de la Barcelona și Real Madrid, ar putea îmbrăca tricoul aceleiași echipe!

Publicat: 16 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Leo Messi și Sergio Ramos legendele de la Barcelona și Real Madrid ar putea îmbrăca tricoul aceleiași echipe
Leo Messi și Sergio Ramos

Leo Messi (33 de ani) și Sergio Ramos (34 de ani), căpitanii de la Barcelona și Real Madrid, ar putea deveni coechipieri din sezonul viitor. Manchester City este pregătită să le facă o ofertă celor două staruri.
Astfel, formația lui Pep Guardiola este gata să dea lovitura în următoarea perioadă de mercato. Manchester City nu a renunțat la visul de a-l transfera pe Leo Messi. Mai mult, clubul englez se gândește să-și întărească compartimentul defensiv cu unul dintre cei mai mari fundași centrali din istorie. Sergio Ramos a intrat în ultimul an de contract cu Real Madrid și este văzut pe Etihad drept soluția perfectă pentru apărarea „în piuneze” a „cetățenilor”.

Totodată, Leo Messi este așteptat cu brațele deschise de Pep Guardiola la Manchester City. Decarul catalanilor este indecis cu privire la viitorul său în tricoul „blaugrana”. Jurnaliștii iberici au publicat un articol în care au subliniat cele 5 condiții pentru care argentinianul ar fi de acord să rămână pe Camp Nou și să nu dea curs vreunei alte oferte.
Cel mai important detaliu în decizia lui Messi este relația pe care o va avea cu viitorul președinte al Barcelonei și strategia acestuia în raport cu căpitanul catalanilor. Messi mai este interesat și de persoana care va ocupa funcția de director sportiv, dar și de planurile clubului pe termen lung, cu privire la banca tehnică. De asemenea, căpitanul grupării „blaugrana” nu mai vrea ca episoade precum plecarea lui Suarez să se repete și își dorește să cunoască exact care este strategia pe piața transferurilor și este preocupat și de rezultatele echipei.

Discuțiile lui Sergio Ramos cu Real Madrid, pentru prelungirea contractului, sunt „în aer”

Sergio Ramos era convins că prelungirea contractului său cu Real Madrid și discuțiile cu președintele Florentino Perez se vor finaliza în maximum 5 minute, dar situația nu este deloc așa. Cele două părți încă nu au ajuns să se așeze la masa tratativelor, iar această situație nu este deloc pe placul căpitanului grupării „blanco”. Acordul lui Ramos cu Real Madrid se va termina în vara anului viitor, astfel că, de la 1 ianuarie 2021, la fel ca Messi, acesta va putea semna cu orice club dorește.

Legenda Realului, câștigător a 4 trofee UEFA Champions League, Ramos ar reprezenta o „binecuvântare” pentru defensiva lui Guardiola, greu încercată de-a lungul timpului. În această vară, Manchester City a transferat 2fundași centrali, Ruben Dias și Nathan Ake, pe sume astronomice. De situația lui Sergio Ramos s-a interesat și clubul lui David Beckham din MLS, Inter Miami.

Adauga un comentariu