BZI LIVE

LIVE VIDEO – Liana și Alexandru Avădanei sunt „Familiștii” și vorbesc la BZI LIVE despre vloggurile pe care le realizează împreună cu cei doi copii

Publicat: 25 ian. 2021

Marți, 26 ianuarie 2021, de la ora 13:00, invitații emisiunii BZI LIVE vor fi Liana și Alexandru Avădanei, creatorii conținutului „Familiștii”.
Cei doi actori, soț și soție, au devenit cunoscuți pe rețelele de socializare dupa ce au început să realizeze clipuri video împreună cu cei doi copii, Iris și Matias.

Ideea lor a fost plăcută și au intrat rapid în inimile internauților iar în emisiunea moderată de Roxana Caraiman vor povesti cum au pus bazele bloggului, canalului de YouTube, paginilor de Facebook și Instagram, cum își găsesc inspirația în a creea conținut și, mai ales, cum este să îmbini relația de familie cu cea profesională.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu