Local

Liberalii ieșeni susțin candidatura lui Ludovic Orban pentru un nou mandat de președinte al Partidului Național Liberal

Publicat: 13 mart. 2021
costel-alexe si Ludovic Orban
Costel Alexe și Ludovic Orban

Biroul Politic Județean al PNL Iași a ales, cu unanimitate de voturi, să susțină la viitorul Congres al Partidului Național Liberal candidatura președintelui PNL Ludovic Orban pentru un nou mandate în această funcție.

„În mandatul lui Ludovic Orban, PNL Iași a obținut rezultate foarte bune în ultimele trei scrutine electorale, reușind să ofere județului prima administrație liberală completă din ultimii 30 de ani, atât la Primăria Municipiului Iași, cât și la Consiliul Județean Iași“, susțin liberalii ieșeni.

„Împreună cu membrii și colegii mei din PNL Iași voi susține candidatura lui Ludovic Orban pentru încă un mandat de președinte al Partidului Național Liberal. Apreciez toate eforturile pe care le-a făcut în calitate de Prim-Ministru pentru a sprijini România în timpul crizei generate de pandemie și totodată eforturile de a transforma PNL în principala opțiune de vot a românilor. Este o alegere asumată pe care am luat-o din respect pentru ieșeni, care au votat programul nostru de guvernare și viziunea liberală pe care le-am construit și împreună cu Ludovic Orban. În timpul cât a fost Prim-Ministru, Guvernul României și-a îndreptat pentru prima dată atenția către județul Iași și către întreaga Moldovă.

Niciodată Iașul nu a mai fost vizitat atât de des de un Premier ca pe durata mandatului domnului Orban, niciodată nu a existat un interes mai mare asupra proiectelor Moldovei ca în timpul în care domnia sa a fost în fruntea Guvernului. Atunci am reușit să deblocăm proiectul Spitalului Regional de Urgență Iași, să explorăm oportunitățile de a finanța autostrada Unirii prin identificarea soluției pentru podul de peste Prut, să demarăm licitația pentru varianta de ocolire a Municipiului Iași (varianta sud), pentru care, de curând, a fost semnat contractul cu firma de proiectare. A fost pentru prima dată când Iașul a primit o sumă record, a doua ca valoare la nivel național, pentru orașele și comunele din județ – 45,65 milioane de lei, alocați tuturor UAT-urilor. Am obținut sprijin pentru aeroportul Iași, afectat de pandemie, pentru care Guvernul Orban a alocat 6 milioane de lei, reușind astfel să repunem activitatea pe picioare, lucru care astăzi se vede prin creșterea numărului de curse externe și prin atragerea marilor operatori aerieni, precum Lufthansa, care din luna mai va opera zboruri de la Iași.

Atât personal, cât și prin cabinetul său de miniștri, din care am fost onorat să fac parte, Ludovic Orban a repus Iașul și Moldova pe harta priorităților naționale. Sunt încrezător că, în frunte cu Ludovic Orban la conducerea Partidului Național Liberal,în următorii patru ani vom putea oferi regiunii noastre dezvoltarea pe care o merită și vom putea recupera din decalajele pe care nefericitele guvernări socialiste le-au creat. Votul în unanimitate acordat în cadrul Biroului Politic Județean confirmă că PNL Iași este o filială unită, care a rămas dedicată scopului de a reprezenta interesele ieșenilor, alături de liderii care au lucrat la acest program ambițios de guvernare națională și locală pe care oamenii l-au votat cu încredere”, a declarat Costel Alexe, președintele Partidului Național Liberal Iași.

Comentarii
  • Mare idiot, fluxul de călători se datorează diasporei, nu alcoolismului sica. Drujba, ia cu tine pe chizdica și mergeți unde va e locul.

  • Nu e pacat de tabla aia Costelus? Sa stea asa sa rugineasca sub lacatul DNA? Pai fa si tu un acoperis la aeroport, un gard la letcani… Scapa de ea, ca-n patru ani sigur rugineste, te leaga astia si nu mai faci nimic la Sculeni

  • Păi cum kostelu cu rît să nu susțină corcitura marionetă alcolistă ——cinei mai dă sponsorizări sau cui mai suge el micuțu și la cine mai sponsorizează (dă șpăguță)dacă nu marionetei securiste korbaniste

  • Costel Alexe, spagarule, nenorocitule, infractorule, hotule…sa-mi bag pula in tine si in tot neamul tau ( mamă, sora, frate etc) si sa ma kak pe ta-tu ăla mort….bulangiule

  • Costel Alexe, spagarule, nenorocitule, infractorule, hotule…sa-mi bag pula in tine si in tot neamul tau ( mamă, sora, frate etc) si sa ma kak pe ta-tu ăla mort….bulangiule

  • Ma tot intrebca de si/a fauri imperiul de laAlexandria in zeci de ani,pe cand ALEXE la numai 38 de aninu intervine ANI in spetatablagiului deALEXE!.E vorba de 5,6 ha si un co nac boieresc de laSculeni.Vorba ziaristilor ieseni,cacinu a contractat nici un credit bancar pentru achizitionarea acestui imperiu!Cel putin Dragneasi/ ALEXE la numai 38 de ani a devenitpe candcreat imperiul in zeci de ania poses atitudine dar vor raspunde candva caci nu se poate admite asa ceva.Dar si voi iesenii sunteti vinovati ca l/ati votat,dar celputin in al 12/lea ceas iesiti si nu/l lasati sa intre in aceacladire,caci nu merita sa conducaIasiul.

Adauga un comentariu