Eveniment-Social

Liceul de Informatică Iași, în fața unui moment de sărbătoare

Publicat: 10 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Liceul de Informatică Iași în fața unui moment de sărbătoare

Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iași, în fața unui moment de sărbătoare. Astfel, o importantă companie privată contribuie la finanțarea unui amfiteatru. Evenimentul este programat mâine, 11 decembrie 2019, începând cu ora 12:30. Crearea unor contexte de dezvoltare adecvate pentru nevoile de învățare ale elevilor este o preocupare constantă a liceului ieșean.

„Doar împreună putem să asigurăm pentru elevii noștri cele mai oportune medii de susținere pentru încurajarea pasiunilor și performarea în orice domeniu de interes pentru aceștia”, arată prof. Cristina Timofte, directorul instituției.

Activițile sunt un prilej de mare bucurie, o întâlnire a reprezentanților de la diferite instituții locale cu elevii și profesorii. E și o oportunitate de a schimba bune practici, de a împărtăși experiențe de învățare. Discuțiile vor fi despre companiile IT ca medii de dezvoltare personală și profesională. Ele vor fi coordonate de către absolvenții Liceului Teoretic de Informatică, în prezența angajaților companiei care a contribuit pe acest plan.

Adauga un comentariu