Actualitate

Lider al APP România, Codrin Ștefănescu la BZI LIVE: „Nimeni nu știe cum se va face regularizarea facturilor la energie și gaz în această iarnă…! Ministrul Popescu, ăsta care nu poate fi schimbat de nimeni, să iasă naibii la tablă să le explice românilor…! – VIDEO

Publicat: 25 oct. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Lider al APP România Codrin Ștefănescu la BZI LIVE Nimeni nu știe cum se va face regularizarea facturilor la energie și gaz în această iarnă... Ministrul Popescu ăsta care nu poate fi schimbat de nimeni să iasă naibii la tablă să le explice românilor... - VIDEO
Absolut nicio persoană din România nu știe cum se face regularizarea facturilor, susține Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu, secretarul general al partidului Alianța Pentru Patrie, a discutat astăzi, 25 octombrie 2022, într-o nouă ediție BZI LIVE despre un subiect de maximum interes pentru români, în momentul de față. Politicianul a transmis faptul că absolut nimeni nu știe cum se va face regularizarea facturilor.

„Cum se calculează regularizarea pentru energie şi gaze se întreabă multă lume. Nu suntem siguri că va fi pe 3 luni sau 5. Nimeni nu înţelege nimic şi nu ştie. La două cameră 13870 lei, iar la 4 camere vor plăti la energie electrică 24.250 lei, regulatizare minimă calculate. Vin economişti mulţi, doi sunt buni şi la Iaşi, ei calculează regularizarea, dar sumele sunt gigant”, a menționat Codrin Ștefănescu la BZI LIVE.

Ce spune Codrin Ștefănescu despre regularizarea facturilor

Politicianul român a menționat că perioada următoare va fi cruntă pentru români deoarece vor veni facturi colosale, însoțite de altele denumite „regularizări”. Codrin Ștefănescu afirmă că foarte mulți specialiști în domeniu nu au habar la cât timp vor veni aceste regularizări și mai de speriat este că nu știu cum se vor calcula. De asemenea, îl cheamă pe ministrul Energiei, Virgil Popescu să iasă la tablă să explice românilor pas cu pas ceea ce au dreptul să cunoască.

„Noi am trimis ministerului energiei un document prin care i-am cerut lui Popescu, omul care nu poate fi schimbat de nimeni, să iasă naibii la tablă şi să explice românilor cum se calculează regularizarea făcută de aceste firme care ne vor lua sângele din vene. Să întrebe lumea cum vor plăti aceste facturi imense. Iarna asta vor fi facturi duble faţă de la anul. Şi după regularizări, dacă nu ţi-ai plătit nicio factură toată iarna, vine ANAF la sesizarea locatarilor şi îţi vor lua casa, pun sechestru. Lumea nu înţelege nici acum ce se întâmplă. Eu nu sunt optimist absolut deloc, sunt tot mai pesimist. Luptăm încă pentru energia pe care o avem de la oamenii care s-au alăturat acestei batali. Bătălia nu este egală. Oamenii aşteaptă o minune. Ce anunţăm noi s-a întâmplat. Mulţi ne-au înjurat că spunem doar bazaconii. Dar Mugur Isărescu a ieşit şi a început să zâmbească când a spus cât e inflaţia”, a menționat secretarul general al APP.

De asemenea, Codrin Ștefănescu a adăugat faptul că cifrele exorbitante pot fi doar ghicite în momentul de față.

„Răspunsul pe care ţi-l dau: Habar nu avem. Crede-mă că am un departament pe energie fabulos şi ei nu au înţeles nimic concret. Cifrele sunt pe ghicite a actelor normative scoase de ei. Ne vom aştepta surprise neplăcute. Dacă tu găseşti în România un specialist care să înţeleagă el singur perfect, îl declarăm campion. Toţi cei care s-au implicat, nimeni nu a înţeles. Ei vor să câştige tot, până şi pielea. Noi ne uităm şi facem glumiţe şi aşteptăm o minune. Sumă exorbitantă este doar regularizarea. Cetăţenii nu ştiu ce vor face. Am făcut mitinguri, acţiuni, tot ce trebuie, avem avocaţi care se implică, dar nu mai facem faţă. Legat de ultimele facturi care au venit pe nişte cote ilogice, neadevărate, false pentru români sunt 37.000 de plângeri. 800 le-am preluat şi noi prin cei pro bono. Economiştii spun că te zbaţi, dar nu au venit facturile de iarnă. Vor fi 1,1 milioane de plângeri. Câte procese trebuie să faci”, a conchis Codrin Ștefănescu.

Așadar, Codrin Ștefănescu anunță românii să se pregătească că vor veni regularizările facturilor în perioada următoare, care vor avea prețuri halucinante.

Comentarii
Adauga un comentariu