Cancan

Lidia Buble goală pe rețelele de socializare! De ce a ales artista să participe la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Publicat: 15 aug. 2022
selfie cu Lidia Buble in timp ce zambeste
Lidia Buble nu se ferește să apară în ipostaze incendiare, goală pe rețelele de socializare

Lidia Buble a fost surprinsă de mai multe ori goală pe rețelele de socializare. Aceasta pune pe jar imaginația următorilor săi cu fiecare apariție provocatoare pe care o are. Vedeta a renunțat la inhibiții și a filmat nud chiar și câteva videoclipuri ale melodiilor sale.

De curând, artista a anunțat că va participa la competiția „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Cântăreața a precizat și motivul pentru care dorește să se aventureze în noua călătorie. 

Lidia Buble goală pe rețelele de socializare

Lidia Buble este una dintre cele mai atractive cântărețe din România. Aceasta a ales să-și schimbe look-ul de curând, iar noua culoare a părului o avantajează foarte mult. Artista a trecut de la blond la un șaten ciocolatiu. Schimbarea a venit după ce s-a despărțit de Răzvan Simion. Vedeta este destul de îndrăzneață și lipsită de inhibiții și a pozat de mai multe ori goală pe rețelele de socializare. Lidia Buble a fost surprinsă nud chiar și într-un videoclip. Aceasta a distribuit în mediul online o fotografie alb-negru în care apare fără sutien, părțile intime fiind acoperite cu ajutorul mâinilor. Cântăreața a strâns peste 2,7 k de aprecieri și a primit multiple comentarii de la urmăritorii săi. 

Totodată, Lidia Buble a renunțat la inhibiții când a filmat și clipul melodiei „Lacătul și femeia”. Artista a fost surprinsă în ipostaze incendiare, punând pe jar imaginația bărbaților. În videoclip, vedeta stă goală pe mai multe cărți, părțile intime ale vedetei fiind acoperite cu ajutorul acestora. Mai mult de atât, nu este singurul clip în care fosta iubită a lui Răzvan Simion apare nud. În videoclipul piesei „Cămașa”, aceasta a fost surprinsă din nou în ipostaze provocatoare.

Lidia Buble, despre „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Mă duc să-mi înfrâng niște temeri”

Lidia Buble este una dintre cele 12 celebrități ce participă la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Alături de ea vor fi și Ruxi, Anisia Gafton, Tania Popa, Giani Kiriță, Bia Khalifa, Mara Bănică, Cristi Mitrea, Alex Bogdan, Giani Kiriță, Paul Diaconescu, Cornel Palade și Răzvan Botezatu. În trecut, cântăreața a participat și la emisiunea „Asia Express”, unde a făcut echipă cu Estera, sora ei. Cele două au ajuns până în semifinală. Artista a împărtășit cu urmăritorii săi și motivul real pentru care participă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Lidia Buble, a precizat că timp de două luni va fi plecată și a ales să fie supusă la această competiție dificilă pentru a depăși anumite temeri și pentru a-și cunoaște limitele. 

„Urmează să plec pentru 2 luni, 2 luni și ceva din țară. Voi fi alături de familia celor de la Pro TV, într-o aventură tare faină, „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’. Mă duc să-mi înfrâng niște temeri, să-mi cunosc limitele. Sunt curioasă de ce o să descopăr acolo. Vreau doar să vă gândiți din când în când la mine și să-mi dați energia voastră bună”, a declarat vedeta.

Cu toate că face parte dintr-o familie numeroasă, penticostală, Lidia Buble nu se sfiește să pozeze goală. Aceasta se fotografiază mereu în ipostaze incendiare ce provoacă urmăritorii săi.
Adauga un comentariu