Cancan

Lidia Buble încă suferă după despărţirea de Răzvan Simion: „Tu, numai tu, cel care mi-ai spulberat zâmbetul”

Publicat: 22 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lidia Buble încă suferă după despărţirea de Răzvan Simion Tu numai tu cel care mi-ai spulberat zâmbetul
Lidia Buble încă suferă după despărţirea de Răzvan Simion. Versurile unei melodii care urmeaza sa fie lansata fac referire la despartirea Lidiei de Razvan Simion

Acum câteva luni despărţirea Lidiei Buble de Răzvan Simion a ţinut prima pagină a ziarelor. Acum Lidia urmează să lansese o nouă piesă alături de Vunk. „Tu, numai tu, cel care mi-ai spulberat zâmbetul… Ar fi bine să mi-l repari, că tot la el şi tu tresări”, sunt doar două versuri din viitoarea melodie, versuri ce sugerează că Lidia Buble încă suferă după despărţirea de Răzvan Simion.

Au trecut câteva luni bune de când Lidia Buble şi Răzvan Simion nu mai formează un cuplu. Acum, Lidia Buble urmează să lanseze o nouă piesă alături de Vunk, ce se va numi „Vino, du-te”, iar versurile sunt cum nu se poate mai sugestive. „Tu, numai tu, cel care mi-ai spulberat zâmbetul… Ar fi bine să mi-l repari, că tot la el şi tu tresări”, sunt doar două versuri din melodia pe care Lidia Buble urmează să o lanseze, în cel mai scurt timp. Pe contul său de Instagram, artistă a fost extrem de sinceră şi le-a mărturisit fanilor că această piesă este despre ea, iar versurile, destul de triste pe alocuri, fac, cel mai probabil, referire la faptul că rănile Lidiei Buble de după despărţirea de Răzvan Simion nu s-au vindecat încă.

Lidia Buble încă suferă după despărţirea de Răzvan Simion

Pe Instagram, Lidia Buble a punctat că toate piesele pe care le-a lansat, de-a lungul timpului, au oglindit lucruri din viaţa ei.

Uşor nostalgică, Lidia Buble a dat de înţeles că nu s-a vindecat, încă, de ruptură de Răzvan Simion.

„Dacă aţi şti voi cât sunt de fericită… E pentru prima dată de când sunt eu în această industrie când o piesă îmi intră pe radio şi nu este nici măcar lansată. Piesa asta cu Vunk mie îmi place foarte mult, simt piesa asta prin vene, îmi place de nu mai pot. Mai este foarte puţin şi se lansează piesă, abia aştept. Tema clipului este diferită faţă de tot ce am făcut până acum, mă bucur foarte tare.

Mă bucur tare atunci când reuşesc să ajung la sufletele voastre şi când pot să transmit emoţie. Asta e cea mai frumoasă răsplată pentru mine, ca artist. De fiecare dată mi-am cântat sufletul, trăirile, starea. Eu niciodată nu am lansat o piesă care să nu vorbească despre mine. Fiecare din ele a avut legătura cu trecutul meu, cu prezentul… Sunt ca o carte pe care trebuie să o citiţi”, a spus Lidia Buble.

Răzvan Simion a anunţat despărţirea de Lidia Buble

În urmă cu mai bine de trei luni, Răzvan Simion anunţa despărţirea de Lidia Buble. Pe reţelele de socializare, prezentatorul de la „Neatza” poştă un mesaj trist, cu privire la faptul că drumul lui se desparte de cel al Lidiei. Mai mult, Răzvan Simion a punctat că Lidia este cea dezamăgită şi, prin despărţirea lor, artistă îşi va regăsi liniştea şi fericirea.

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învăţat să nu îi mai judec pe ceilalţi şi nici pe mine. Am învăţat să îi iert pe ceilalţi, pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puţin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puţin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu ştiam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare duşman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învăţat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoţională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit.

Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că, la un moment dat, am devenit insuficient. Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost şi pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă şi construim proiectul muzical şi în rest doi foşti iubiţi, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înţelept”, a scris Răzvan Simion, în momentul în care a anunţat despărţirea de Lidia Buble.

Adauga un comentariu