Cancan

Lidia Buble și Cuza de la Noaptea Târziu formează un cuplu? Cum au fost surprinși cei doi

Publicat: 07 dec. 2021
Lidia Buble și Cuza
Lidia Buble și Cuza de la Noaptea Târziu par a forma cel mai nou cuplu din showbiz

Între Lidia Buble și Cuza pare să se fi înfiripat ceva, dacă ar fi să ne luăm după filmulețele postate pe rețelele de socializare. Aceștia au participat, de Moș Nicolae, la o petrecere pentru concurenții Asia Express, iar imaginile nu lasă loc de comentarii. Mai mult de atât, cei doi ar forma un cuplu frumos, așa că nu ar fi exclus să-i vedem împreună.

Lidia Buble și Cuza, cel mai nou cuplu din showbiz?

Lidia Buble nu a ascuns faptul că își dorește foarte mult să se mărite și să-și întemeieze o familie. Iar acum, după despărțirea de actorul cubanez Harlys Becerra, frumoasa artistă a pus ochii pe Cuza de la Noaptea Târziu. Lidia a mărturisit că este în căutarea bărbatului perfect care să-i devină soț și se pare că l-a găsit deja. Lidia a pus ochii pe Cuza de la Noaptea Târziu și nu s-a ferit să îi transmită și lui asta. Drept dovadă stau filmulețele cu cei doi postate pe rețelele de socializare.

Mai mult, se pare că amândoi își doresc același lucru și nu ar fi exclus să devină cel mai nou cuplu din showbiz. Concurenții de la Asia Express s-au reîntâlnit la o petrecere, luni seara, iar Lidia Buble și Cuza au fost în centrul atenției, mai ales după ce artista a spus de față cu toți că îl vrea de soț pe componentul de la Noaptea Târziu.

„Bă, pe tine te iau, Cuza, fii atent! Am primit mesaje: Cuza vrea copii, Cuza știe să gătească, își dă tot interesul. Fii atent că pe tine mă bazez! M-am îmbrăcat să mă ceară de nevastă. Aștept să mă ceară”, a spus, glumind, Lidia Buble.
„Gata, ne-am hotărât. Pentru darurile de nuntă vă așteptăm pe Revolut”, a spus și Cuza.

Glumele pe seama celor doi au continuat toată seara, iar Lidia nu s-a sfiit, ci chiar s-a pozat în brațele „viitorului ei soț”. Ce-i drept, cei doi ar forma un cuplu frumos.

Cum s-au înțeles Lidia și Cuza la Asia Express

Surorile Lidia și Estera Buble, dar și echipa formată din Emi și Cuza s-au înțeles foarte bine pe parcursul competiției Asia Express. Mai mult, la un moment dat, Lidia a recunoscut că ar prefera ca Emi și Cuza să fie câștigători în fața soțiilor Mihai și Elwira Petre, lucru care nu s-a întâmplat însă. În finală, când surorile Buble au fost eliminate, Lidia a uimit pe toată lumea când și-a scos din ghiozdan rochia de mireasă și voalul și s-a îmbrăcat cu ele, defilând în ținuta de mireasă prin Israel.

Timp de cinci ani, Răzvan Simion și Lidia au fortmat un cuplu, însă după despărțire, blonda nu a avut deloc noroc în dragoste. Cu toate acestea, fostul ei partener și-a refăcut viața lângă Daliana Răducanu. Anul acesta, artista credea că și-a găsit sufletul pereche după ce l-a cunoscut pe Harlys Becerra, însă după ce actorul cubanez a venit în România pentru ea, relația lor a început să scârție și cei doi și-au spus „Adio”. În altă ordine de idei, Lidia Buble și Cuza par a fi potriviți unul pentru celălalt.

Adauga un comentariu