Actualitate

Lidia, fiica lui Vadim Tudor, dezvăluiri despre moartea Tribunului. Aceasta i-a stat la căpătâi în ultimele clipe de viață

Publicat: 03 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lidia fiica lui Vadim Tudor dezvăluiri despre moartea Tribunului. Aceasta i-a stat la căpătâi în ultimele clipe de viață
Fiica cea mare a lui Vadim Tudor a fost alături de tatăl ei până în ultimele clipe de viață

Lidia, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, a făcut recent dezvăluiri tulburătoare despre moartea Tribunului. Tânăra își amintește cu durere în suflet tot ce s-a întâmplat cu tatăl ei în acea zi de tristă amintire. Mai mult, Lidia a suferit multă vreme după moartea lui Corneliu Vadim Tudor și chiar a mers la psiholog.

Corneliu Vadim Tudor a fost un politician, publicist și scriitor român, care a deținut funcțiile de senator și europarlamentar. Fondator al Partidului România Mare, Tribunul a intrat în turul doi al alegerilor prezidențiale din 2000, pierzând în fața lui Ion Iliescu. Acum, la mai bine de 7 de ani de la moartea acestuia, fiica sa, Lidia, a făcut dezvăluiri cutremurătoare.

Lidia, fiica lui Vadim Tudor, dezvăluiri despre moartea Tribunului

Pe 14 septembrie 2022, s-au împlinit 7 ani de la moartea lui Vadim Tudor, însă familia încă plânge pierderea suferită. În podacast-ul Cristinei Șișcanu, Lidia, fiica Tribunului a vorbit despre ultimele momente din viața acestuia.

Femeia și-a adus aminte despre momentul în care fostul politician a ajuns la Spitalul Militar, cu edem pulmonar. După internare, Vadim Tudor a suferit nu mai puțin de 22 de stopuri cardiace, iar Lidia a fost la căpătâiul său în tot acest timp.

„Noi știam că el e în moarte cerebrală și așteptam orice semn de la medici, eram la spital. Era deja 18:00 seara, mama instrase la el 16:00, avea tensiune, îi făcuseră masaj la picioare, încercau să-l facă să simtă că noi suntem acolo, intrasem și eu în decursul acelei zile.

Noi am ajuns cu el (n.r – la spital) la 6 jumătate dimineața. Când noi am intrat la camera de gardă a făcut 22 de stopuri cardiace, lucru pe care eu l-am văzut. Am văzut chestia asta pe viu, în momentul în care l-au scos din camera de resuscitări era în comă, dar noi nu știam”, a declarat fiica cea mare a lui Vadim Tudor, potrivit Fanatik.ro.

Lidia nu a putut accepta moartea tatălui său

Lidia, fiica cea mare a lui Vadim Tudor, a recunoscut că o bună perioadă după tragicul eveniment a fost în negare. Nici ea, nici mama, dar nici sora nu au putut accepta faptul că Vadim Tudor a murit. Pentru a-și putea reveni, după ce întreaga viața i-a fost dată peste cap, Lidia a apelat la ajutor unui psiholog.

„În momentul în care el a încetat să mai fie s-a produs în viața noastră un cutremur, o bombă atomică, care a ras tot. Pentru noi, oricine pe lumea asta putea să înceteze să mai fie, mai puțin tata.

Cumva m-am transpus într-un film în care trăiam o viață care nu era a mea, în care asistam la ce mi se întâmpla, dar simțeam că nu mi se întâmpla mie, ceea ce în limbaj psihologic se numește negare. Am mers (n.r. – la psiholog) după un an”, a mai povestit fiica lui Corneliu Vadim Tudor.

Adauga un comentariu