Cultural

Lili Sandu a ajuns la vârsta marilor împliniri. Cu ce probleme s-a confruntat vedeta după ce a devenit mamă

Publicat: 23 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lili Sandu a ajuns la vârsta marilor împliniri. Cu ce probleme s-a confruntat vedeta după ce a devenit mamă
La vârsta de 43 de ani, Lili Sandu are o carieră de succes și o familie frumoasă.

Una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul autohton, frumoasa Lili Sandu, a ajuns la vârsta marilor împliniri. Aceasta arată spectaculos la vârsta de 43 de ani. Lili Sandu se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Dincolo de succesul pe plan profesional, actrița trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de logodnicul ei, Silviu Țolu, însă de când au devenit părinți, viața acestora s-a schimbat complet. Puțini sunt cei care știu cu ce probleme s-a confruntat vedeta după ce a devenit mamă.

Lili Sandu se bucură de viață la vârsta marilor împliniri

Frumoasa actriță și cântăreață Lili Sandu se declară o femeie fericită și împlinită la vârsta de 43 de ani. Vedeta are o carieră de succes și o familie frumoasă de care este tare mândră. Aceasta este extrem de apreciată de publicul autohton și face furori cu fotoografiile sale incendiare postate în mediul online.

Recent, Lili Sandu și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare și s-a afișat într-o lenjerie intimă sexy, afișând o siluetă perfectă, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară.

Frumoasa vedetă și logodnicul ei au împreună un băiețel superb și se bucură din plin de rolul de părinți. Cei doi au planuri de căsătorie, însă nu știu exact când va avea loc evenimentul.

,,Mi-aș lua o rochie de 10 dolari, m-aș vedea undeva la malul mării, dar mai am de negociat cu el. Eu vreau un eveniment restrâns și să stăm 3-4 zile, o săptămână, nu doar o seară și gata, a doua zi ne trezim și înfruntăm realitatea.”, a declarat aceasta.

La rândul lui, Silviu Țolu a mărturisit că nu își dorește o nuntă clasică, însă are o familie numeroasă, așa că evenimentul nu va fi unul restrâns.

,,Nu îmi doresc o nuntă clasică în adevăratul sens al cuvântului, știu că am multe rude care și-ar dori să vină la evenimentul acesta și nu vreau să le dezamăgesc.”, a precizat bărbatul.

În prezent, Lili Sandu și Silviu Țolu se bucură din plin de viața de familie și de rolul de părinți. Cu toate că au trecut prin momente dificile după ce frumoasa actriță l-a adus pe lume pe cel mic și a fost la un pas de depresie, aceștia radiază de fericire împreună și se iubesc mai mult ca oricând.

O altă vedetă care se declară împlinită alături de iubitul ei este Anca Dumitra. La vârsta de 34 de ani, actrița din serialul ,,Las Fierbinți” se bucură de celebritate, iar pe plan personal este împlinită alături de bărbatul care i-a cucerit inima.

Ce spune vedeta despre problemele din viața de cuplu după ce a devenit mamă

Lili Sandu și logodnicul ei, Silviu Țolu, au împreună un băiețel de care sunt tare mândri. Cei doi se bucură de rolul de părinți și recunosc faptul că viața lor s-a schimbat complet.

Mai mult, frumoasa actriță a dezvăluit că a fost la un pas de depresie după ce a născut, fiind copleșită și de problemele în cuplu.

„Totul se învârtea în jurul copilului. Mă spălam pe păr la două săptămâni. La început mi-a fost rușine să vorbesc și prezentam pe Instagram o viață perfectă. (…) În cazul meu, alcoolul a fost un refugiu. Acum, a nu se înțelege că l-am dus la extrem, nu încurajez, dar acolo, un strop, pe podeaua băii, când nu mai poți. (…)

Nu îți înțelegi stările, e o responsabilitate care vine pur și simplu peste tine, că în alea nouă luni e frumos, mai dă cu piciorușul în burtică, îl ai cu tine, știi cum să îl protejezi. Plus că, învățată fiind să ai o relație de cuplu înainte să vină copilul, când vine copilul deja relația de cuplu practic nu mai există, e absentă, pentru că, iarăși, copilul e pe primul loc. (…) Aveai nevoie de afecțiune, bineînțeles, dar nu mai eram noi, clar, ca și cuplu. Nu mai eram noi, nebuni, cum ne știam. Schimbările s-au produs.”, a declarat vedeta tv.

În pofida momentelor grele din viața de cuplu, Lili Sandu și iubitul ei radiază de fericire împreună și se mândresc cu băiețelul lor. La vârsta de 43 de ani, Lili Sandu are o carieră de succes și o familie frumoasă. Vedeta se declară o femeie împlinită și reușește să îmbine de minune profesia cu viața de familie.

Adauga un comentariu