Cancan

Lili Sandu, apariții nud pe rețelele de socializare. Cum reușește să arate atât de bine frumoasa vedetă

Publicat: 09 aug. 2022
Lili Sandu nud
Lili Sandu arată spectaculos la vârsta de 43 de ani și își surprinde fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze îndrăznețe.

Una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul autohton, Lili Sandu, își surprinde fanii cu apariții nud pe rețelele de socializare. Aceasta se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Iată cum reușește să arate atât de bine frumoasa vedetă și care sunt trucurile pe care le folosește pentru a avea o siluetă perfectă.

Lili Sandu, în ipostaze nud pe rețelele de socializare

Frumoasa Lili Sandu arată spectaculos la vârsta de 43 de ani și nu ezită să își etaleze formele fără cusur ori de câte ori are ocazia. Vedeta pozează sexy în mediul online, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară. Aceasta a recunoscut că i-a trimis partenerului ei de viață poze picante pentru a mai condimenta viața de cuplu.

„Am trimis poze sexy sau nud partenerului. Cum menții altfel o relație la început? Dar tăiam capul!”, a precizat aceasta.

Lili Sandu se declară o femeie împlinită. Aceasta are un băiețel superb și radiază de fericire alături de partenerul ei de viață, Silviu Țolu. Cei doi formează un cuplu de mai mulți ani și se bucură din plin de rolul de părinți. Char dacă aceștia nu sunt căsătoriți, se consideră o familie și radiază de fericire împreună. Lili Sandu a dezvăluit de ce nu a îmbrăcat până acum rochia de mireasă.

,,Nu știu, asta nu am mai pus-o pe lista de priorități, pentru că efectiv a fost cu pandemia, nu am avut timp, cu bebe. Nu este o prioritate pentru noi în acest moment, suntem împreună, suntem soț și soție, ne-a dat Dumnezeu un copil, de aici nu mai plecăm nicăieri. Merg periodic și îl împărtășesc pe Thomas, ne împărtășim și noi. Părintele ne înțelege, știe că suntem un pic deraiați de la ce ar trebui să fie, că e normal să fii căsătorit în fața lui Dumnezeu, dar cred că faptele și iubirea noastră contează mai mult decât faptul că nu am ajuns să facem acest pas, dar o să-l facem cu siguranță.”, a declarat vedeta.

Lili Sandu se bucură în prezent de viața de familie și face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Aceasta arată spectaculos și nu ezită să își surpindă fanii cu fotografii în ipostaze sexy și ținute provocatoare.

O altă vedetă care face furori cu aparițiile îndrăznețe este Anda Adam. Aceasta încinge imaginația multor bărbați cu poze nud pe rețelele de socializare. Și frumoasa actriță Dana Rogoz își ascunde vârsta și atrage privirile tuturor de fiecare dată când se afișează în public.

Cum reușește să se mențină în formă vedeta

La vârsta de 43 de ani, Lili Sandu se mândrește cu o siluetă de invidiat. Vedeta a reușit să slăbească imediat după ce a născut și se menține în formă. Aceasta a dezvăluit recent care sunt secretele ei de înfrumusețare și cum reușește să arate atât de bine.

,,Șapte ani am fost strict vegană și veneam în România și mâncam doar salată de vinete, pentru că pe vremea aia, când veneam la mama îmi zicea: „Eu ți-am gătit, acum nu vii la mine acasă cu prostii de astea, cu vegană”. I-a luat ceva timp să înțeleagă.

Acum nu mai sunt vegană, dar mi-am echilibrat organismul și știu ce să mănânc și când să mănânc. În plus, țin post două zile pe săptămână, miercuri și vineri, dar am renunțat de tot la lactate și la ce înseamnă lapte de vacă. Câteodată mai mănânc lapte de capră. Încerc să păstrez un echilibru. Îmi place să fac sport pentru că mă simt foarte bine și îmi dă o energie bună.”, a precizat aceasta.

Lili Sandu arată spectaculos la vârsta de 43 de ani și își surprinde fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze îndrăznețe. Vedeta are o carieră de succes, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de partenerul ei de viață.
Adauga un comentariu