Eveniment-Social

Lista completă cu cei mai performanți profesori din Iași! Inspectoratul Școlar Județean a făcut datele publice

Publicat: 10 iun. 2022
_____ Vizualizări 11 Comentarii
Lista completă cu cei mai performanți profesori din Iași Inspectoratul Școlar Județean a făcut datele publice
Inspectoratul Școlar Județean a făcut datele publice. Totul este legat de punctajele obținute de cadrele didactice ieșene care și-au depus dosarele pentru obținerea Gradației de Merit. Aceasta se acordă, timp de cinci ani, prin concurs, și reprezintă o majorare cu 25 la sută a salariului de bază deținut pe perioada acordării Gradației de Merit

Inspectoratul Școlar Județean Iași a făcut datele publice ce cuprinde lista completă cu cei mai performanți profesori din învățământul preuniversitar ieșean. Totul are la bază punctajul obținut de cadrele didactice care și-au depus dosarele pentru obținerea Gradației de Merit. Aceasta se acordă, timp de cinci ani, prin concurs, și reprezintă o majorare cu 25 la sută a salariului de bază avut. În document apar cunoscuți dascăli dar și inspectori școlari sau directori de mari colegii

Lista completă cu cei mai performanți profesori din învățământul preuniversitar ieșean a fost publicată de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ). Aceasta se axează pe punctajul obținut de cadrele didactice care și-au depus dosarele pentru obținerea Gradației de Merit. Aceasta se acordă, timp de cinci ani, prin concurs, și reprezintă o majorare cu 25 la sută a salariului de bază avut. În document apar cunoscuți dascăli dar și inspectori școlari.

Lista completă cu cei mai performanți profesori din Iași

Astfel, pe listă se regăsesc: prof. Mihaela Apetroaie, Colegiul Național „Mihai Eminescu” și inspector pentru Limba și literatura română, prof. Mihaela Vlioncu, manager Colegiul Național „Emil Racoviță”, prof. Dorin Fiscutean, Geografie – Colegiul Național și coordonator al lotului național la această disciplină, prof. Vasile Sorohan, Chimie Colegiul Național „Costache Negruzzi” și fost coordonator al Centrului de Excelență respectiv inspector de specialitate, prof. Genoveva Aurelia Farcaș, fost inspector școlar general – Colegiul Pedagogic „Vasile Lupu”, prof. Elena Calistru, manager Colegiul Național, prof. Traian Florentin Ciobotaru, inspector școlar general adjunct, Cristian Pravăț – inspector școlar general adjunct, Ion Creangă, jurist ISJ Iași, prof. Adina Romanescu, manager Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil”. De asemenea, în document apar și învățători sau alte cadre didactice performante. De asemenea, de acest bonus are parte și zona de angajați din sectorul didactic auxiliar.

Aceasta se acordă, timp de cinci ani, prin concurs, și reprezintă o majorare cu 25 la sută a salariului de bază

An de an, zeci de cadre didactice din județul Iași beneficiază de cunoscuta Gradație de Merit. Se acordă personalului didactic definit la art. 88 alin. (2) din Legea Educației Naționale (LEN) nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare. Aceasta se acordă, timp de cinci ani, prin concurs, și reprezintă o majorare cu 25 la sută a salariului de bază deținut pe perioada acordării gradației de merit. Numărul maxim de gradații care pot fi acordate se calculează astfel: din numărul rezultat prin aplicarea a 16 la sută din totalul posturilor didactice auxiliare și a 16 la sută din totalul posturilor didactice de predare, de conducere, de îndrumare și control existente în luna februarie 2022 la nivelul ISJ. De aici se scade numărul de gradații acordate personalului didactic aflat în plată la 1 septembrie 2021.

ISJ Iași, printr-o comisie specială, analizează dosarele candidaților și anunță beneficiarii pe baza unor criterii bine stabilite și care se bazează pe: performanțele obținute de profesori pe plan didactic și cu elevii, implicarea în proiecte și activități extrașcolare.

AICI lista.

Comentarii
  • Ce se mai lauda masonii astia.
    Stau calare pe elevi foarte buni,meditati acasa pana la saturatie, iar ei mai incaseaza un rand de bani.
    Mai terminati o cu furatul banilor publici.!

  • Dosarele pentru gradațiile de merit se analizeaza de ISJ, printr-o comisie speciala, iar pe lista profesorilor propusi pentru premiere se regasesc si cei doi inspectori general adjuncti. Asadar, sefii vor fi premiati de catre subordonati! Curata impartialitate!

  • Din 1990 pana in prezent toti Ministrii de la Educatie au facut tot ce trebuie pentru a scoate absolventi Analfabeti Functionati pentru Masa de Vot Partidului Drag, ca este PSD, PNL, etc. Nu conteaza.

  • Din 1990 pana in prezent toti Ministrii de la Educatie au facut tot ce trebuie pentru a scoate absolventi Analfabeti Functionati pentru Masa de Vot Partidului Drag, ca este PSD, PNL, etc. Nu conteaza.

  • Curat-murdar, coane fanica! Niste inutili de la inspectorat se premiaza singuri. Fi-v-ar rusine sa va fie de inapti nemernici!!! Lasa ca viermii o sa va manince cu aceeasi pofta ca si pe ultimul cersetor, jegur (in)umane ce sinteti!

  • Interesant este ca primesc gradatie de merit, adica 25% in plus la salariu, inspectorii adjuncti, juristul ISJ si fosta inspectoare generala. Acesti oameni si-au impartit banii intre ei, ce a mai ramas au dat si la cei care chiar muncesc cu elevii. Pur si simplu au facut trafic de bani! Un procuror si ulterior un judecator, ar avea ceva de lucru!!

  • Daca un Gigel profesor de fizica are datorii de 350000 de euro la stat si nu-i returneaza, ce sa mai spunem de ceilalti?

Adauga un comentariu