National

Liviu Anchidin are coronavirus. Președintele Tribunalului Sibiu a fost confirmat pozitiv

Publicat: 02 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Liviu Anchidin are coronavirus. Președintele Tribunalului Sibiu a fost confirmat pozitiv
Președintele Tribunalului Sibiu, Liviu Anchidin are coronavirus

Președintele Tribunalului Sibiu, Liviu Anchidin are coronavirus. Acesta a fost confirmat pozitiv după ce la nivelul Tribunalului și Judecătoriei din Sibiu au fost depistate mai multe cazuri. Imediat după aceasta veste a început testarea tuturor angajaților din cadrul celor doua instituții.

Liviu Anchidin a fost confirmat cu noul coronavirus duminică, 1 noiembrie 2020.

Președintele Tribunalului Sibiu Liviu Anchidin are coronavirus

Primele rezultate evidențiază faptul că duminică, 1 noiembrie 2020, președintele Tribunalului Sibiu, judecător Liviu Anchidin, a fost confirmat pozitiv la testul pentru COVID-19, fără să prezintă simptome specifice, iar starea de sănătate este una bună.

Rezultatul pentru ceilalți membrii ai familiei acestuia a fost negativ. Niciun alt membru nu prezintă simptome specifice, cu toate acestea Anchidin și familia sa au rămas în carantină.

Pentru următoarea perioada, președintele Tribunalului Sibiu își va desfășura activitățile legate de instanța și cele ce privesc Biroul Electoral de la domiciliu.

„Totodată, reamintim pe această cale că respectarea cu strictețe a măsurilor de protecție și prevenire a infectării cu coronavirus (COVID-19) anunțate public de Tribunalul Sibiu, care depinde în mare măsură și de conduita responsabilă a publicului din instanțe, ne va permite să trecem împreună cu bine peste această perioadă.”, transmite purtătorul de cuvânt al Tribunalului Sibiu, Cornelia Elena Prundaru.

Codin Maticiuc, infectat cu COVID-19: „Protejați-vă cât puteți!“

Președintele Tribunalului Sibiu Liviu Anchidin are coronavirus. În aceeași situație se afla și Codin Maticiuc cu familia să. Actorul din filmul „Miami Bici”a declarat că nu știe de unde a luat virusul, în condițiile în care a respectat cu sfințenie toate regulile de protecție.

„Am COVID-19. Nu, nu este o glumă macabră de Halloween. Este o realitate….Suntem bolnavi toți din casă, eu, iubita și copiii. Simptome nu prea avem, cum nu prea avem nici gust, nici miros. Duminica trecută am observat asta și m-am gândit că e posibil să am coronavirus. De trei zile eram înfundat dar am pus asta pe seama jucatului de fotbal afară.

Luni m-am programat la test. Am sunat la Ok Medical căci din câte știu sunt singurii care pentru 250 de lei îți fac testul acasă. Cum noi eram mulți (cu părinții mei) chiar merită 250 de lei deplasarea lor, protejându-i și pe alții de ieșirea noastră pentru testare“, a povestit Codrin Maticiuc.

Maticiuc îi îndeamnă pe oameni să respecte cu strictețe regulie stabilite de autorități.

„Am covid19, eu și ai mei și cel puțîn deocamdată este cea mai ușoară răceală pe care am avut-o vreodată. Asta nu înseamnă că alții nu suferă sau că noi nu am fost norocoși. Am fost, slavă Domnului. Protejați-vă cât puteți. Purtați mască, nu e atât de greu, am demonstrat-o chiar noi cei de la Tshirt Factory când am făcut măștile noastre și cool și ușoare pe care trei luni mai târziu OMS-ul le-a declarat pe locul 3 că siguranță. Încercați să amâ

Adauga un comentariu