National

Liviu Dragnea ceartă jurnaliștii, după ce a fost eliberat condiționat din penitenciarul Rahova: „Ce ați păzit în acești doi ani?”

Publicat: 15 iul. 2021

Livia Dragnea a vorbit, din fața casei sale, după ce a fost eliberat condiționat din penitenciarul Rahova, la mai bine de doi ani de la condamnare.

„Normal că nu vreau să plec ca prostul din această viață. Dar, dumneavoastră, presa, ce ați păzit, în acești doi ani?

Când se va trezi România, când se vor trezi românii din această apocalipsă, de dorința nemărginită a lui Iohannis, de lăcomia celor care au venit la putere”, a spus Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea: „Eu mă consider deținut pooltic pentru că am intrat nevinovat”

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a părăsit penitenciarul, după ce Tribunalul Giurgiu a decis, definitiv, eliberarea sa.

Liviu Dragnea a declarat, la ieșirea din penitenciarul Rahova, că „a fost o perioadă de 2 ani de chin și suferință, abuzuri șși umilință”.

„Eu mă consider deținut pooltic pentru că am intrat nevinovat. Mi s-a cerut insistent în ultmele luni la instanță să îmi recunosc vinovăția ca să pot fi închis. Am refuzat. PSD a devenit un partid operetă condus de oameni lași”, a spus Dragnea.

Liviu Dragnea: „A fost o perioadă de doi ani și două luni de chin și suferință”

Acesta încă susține că a fost un proces politic și că a fost condamnat la ordin politic.

„S-a cerut insistent la instanţă când se va judecat liberarea să îmi recunosc vinovăţia. Nu am acceptat să se valideze dosarul politic. PSD a venit partid de oameni laşi. Cred că judecătorii din Giurgiu au avut curaj şi au rezistat la presiuni. La Tribunalul Bucureşti este destul de clar ce s-a întâmplat. Voi munci la firma fiului meu. O sa imi dea voie să vorbesc la meteo. Vreau să le multumesc zecilor de mii de români care mi-au trimis scrisori. Vreau să le spun celor doi băieți din Piatra Neamț că am urmărit cu atenție ce mi-au trimis. Toate scrisorile sunt scanate iar cu acordul lor le voi publica

A fost o perioadă de doi ani și două luni de chin și suferință. Asta a fost aici, abuzuri și umilință și cea mai mare parte a populației a înțeles azi de ce a trebuit să ajung aici. Când am plecat eu, România era o țară prosperă, cu venituri decente, azi e o dictatură feroce.

Eu mă conssider deținut pooltic pentru că am intrat nevinovat. Mi s-a cerut insistent în ultmele luni la instanță să îmi recunosc vinovăția ca să pot fi închis. Am refuzat. PSD a devenit un partid operetă condus de oameni lași”,a spus Liviu Dragnea.

Comentarii
  • ALOOOO domnu dragnea …..bai pai la cat a furat asta si l-au prins cu o prostie si i-au dat 2 ani si 2 luni , EL vorbeste de suferinta ????
    Domnu Dragnea , intre timp , cat ai stat la puscarie , a fost liniste , iti aduc la cunostinta ca nu mai e PSD la putere , NU MAI E VEORICA ….sa stea linga tine cind scoti prostiile alea pe gura .
    Esti toxic , repeti niste rahaturi care nici tu nu le crezi , dezinformezi …doar doar te-or crede prostii.

    Dosar politic , nevinovat …..a trecut vremea la prostiile astea , nici pensionarii nu mai cred .

  • Da acum este Raluka TurKan avand invatatura lui Lenin,Catu repetentul de treapta a doua de liceu,somerul Orban,Inspectorul de fizica judeteana,Grinda,diversi ciocli,ospatari,balerine de strada,etc.Acum se angajeaza fraieri in prostie,fara a pati cineva ceva.

Adauga un comentariu