Actualitate

Liviu Pleșoianu, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: „Opriți groparul!“

Publicat: 11 oct. 2020
Liviu Pleșoianu
Deputatul PSD Liviu Pleșoianu lansează un atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis, făcând un apel la liderii partidelor parlamentare să-l oprească

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu lansează un atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis, făcând un apel la liderii partidelor parlamentare să-l oprească.

Reacția deputatului vine după ziua în care România a înregistrat un nou record de infectări de cazuri COVID-19 și în contextul în care președintele a susținut săptămâna aceasta că alegerile parlamentare programate pe 6 decembrie 2020 trebuie să aibă loc.

„Opriți GROPARUL! Pentru PUTEREA lui ABSOLUTĂ, nu dă doi bani pe sănătatea și viețile oamenilor! Le interzice să meargă la Biserică, să ia Lumină, să invite oameni la masă, să meargă la alți oameni la masă, le închide restaurantele, cinematografele, teatrele, viețile, DAR îi cheamă la VOT „în număr cât mai mare”! Pentru că vrea „Parlamentul lui”, pentru că e BOLNAV de PUTERE!“, a scris liviu Pleșoianu pe pagina sa de Facebook.

Liviu Pleșoianu: „Klaus Iohannis și Ludovic Orban ar trebui acuzați de genocide și crime împotriva umanității“

Deputatul social democrat susține că dacă alegerile parlamentare vor avea loc pe 6 decembrie, după ce oamenilor care nu sunt din iași li s-a interzis să vină la moaștele Sf. Parascheva, Klaus Iohannis și Ludovic Orban ar trebui acuzați de genocide și crime împotriva umanității.

„Dacă vor avea loc alegerile în 6 decembrie, dacă, după ce le interzice oamenilor desfășurarea firească a SĂRBĂTORILOR CREȘTINE, va ține împreună cu Orban SCRUTINUL MORTUAR, atunci amândoi vor trebui să fie acuzați nu doar de ZĂDĂRNICIREA COMBATERII BOLILOR, dar și de GENOCID și CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII!“, precizează Liviu Pleșoianu.

„Lideri de partide parlamentare, opriți groparul!“

„Deja, „a trebuit să moară oameni” pentru ca GROPARULUI să i se facă pofta! La două săptămâni după ce același așa-zis „Președinte” a insistat să se țină alegeri locale, avem o explozie a cazurilor noi, a cazurilor grave și a DECESELOR! Dar el nici nu se gândește să ceară amânarea alegerilor… Cere doar anularea evenimentelor creștine! De Paște, spunea că nu trebuie să mergem la Biserică, nu trebuie să luăm Lumină, nu trebuie să ne chemăm familia și prietenii la masă, pentru că, altfel, „după sărbatori, vom avea înmormântări”.

În schimb, pe 6 decembrie, când e iarăși o foarte importantă sărbătoare creștină, ne îndeamnă „să ieșim în număr cât mai mare la VOT”! CINISM SUBUMAN! Pe 6 decembrie, românii, creștinii sărbătoresc SFÂNTUL NICOLAE, nu SFÂNTUL VOT! Lideri de partide parlamentare, OPRIȚI GROPARUL!”, scrie Liviu Pleșoianu pe Facebook.

„Gata, ridicăm cetățeanul, să nu care cumva să fie deranjat Măria Sa”

Klaus Iohannis, președintele României, este acuzat de ipocrizie de către Liviu Pleșoianu, deputat PSD. Într-un colaj video realizat de către acesta este arătat cum, în 2018, președintele se declară revoltat, pentru că persoanele care protestează împotriva PSD sunt legitimate de jandarmi, însă am ajuns în 2020, iar persoanele care protestează împotriva lui Iohannis sunt imediat ridicate de forțele de ordine.

”În 2020, în 30 de secunde, cinci jandarmi ridică un cetățean român care își exprimă „opinia politică” la adresa lui Werner. O singură „opinie politică” și… GATA, ridicăm cetățeanul, să nu care cumva să fie deranjat Măria Sa Werner! În 2018, deși nu avea ce să caute la congresul PNL, aceeași Mărie cu altă pălărie – Măria Sa Werner – țipa la microfon, mai, mai să muște din el, că nu sunt lăsați românii să-și exprime „opinia politică”.

…Werner? Hai, ieși cu o declarație publică și fii din nou ofuscat! Spune că nu mai suporți teroarea din regimul Orban-Iohannis… Uite ce frumos ziceai în 2018: „Așa ceva nu s-a mai întâmplat în România din anii întunecați ai comunismului!”… Hai, spune și acum exact la fel!

P.S. Aștept cu maxim interes să văd ce jurnalist îi va adresa această întrebare cu proxima ocazie…”, scrie Pleşoianu pe Facebook.

Comentarii
Adauga un comentariu