Cancan

Liviu Vârciu a ajuns din nou pe mâinile medicilor de Ziua României! Cum se simte prezentatorul tv

Publicat: 02 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Liviu Vârciu a ajuns din nou pe mâinile medicilor de Ziua României Cum se simte prezentatorul tv
Vârciu a avut COVID-19 în luna decembrie a anului trecut

Liviu Vârciu a ajuns din nou pe mâinile medicilor de Ziua Românie și și-a îngrijorat din nou fanii. Prezentatorul tv a luat o răceală care nu îi dă pace și niciun remediu nu îl ajută, susține actorul. Liviu Vârciu a ajuns în urmă cu câteva zile pe patul de spital, unde a făcut controale amănunțite.

În ciuda aparențelor, el și-a liniștiit fanii și le-a transmis că nu s-a infectat cu noul coronavirus. În urmă cu an an de zile, Liviu Vârciu a trecut prin boală și a rămas cu probleme de sănătate.

Liviu Vârciu a ajuns din nou pe mâinile medicilor

Pe data de 1 Decembrie, când românii au sărbătorit Ziua Națională, Liviu Vârciu a ajuns din nou la spital. Artistul a postat la secțiunea de stories un videoclip în care le urează „La mulți ani” tuturor românilor și mai transmiste că, din păcate, el a ajuns din nou la spital.

Liviu Vârciu este hotărât să afle ce stă în spatele problemelor lui de sănătate, motiv pentru care s-a întors la spital pentru a își face un RMN.

„La mulți ani România, la mulți ani români! Ia uitați medicii! Ei muncesc și astăzi(…) Aia e, am venit să îmi fac și un RMN. Ceva, ceva trebuie să am. Hai la mulți ani!”, a explicat Liviu Vârciu pe Instagram.

Liviu Vârciu a vorbit despre probleme de sănătate cu care se confruntă

Prezentatorul tv a mărturisit că analizele au ieșit bine, însă starea lui de sănătate este în continuare frivolă.

„Fraților, iubiții mei, dragii mei, am fost la spital, m-am simțit rău, dar acum sunt bine. Covid nu am, că-s cu testul negativ, la plămâni mi-am făcut o radiografie, sunt bine.

Respir un pic mai prost pentru că m-a luat răceala foarte tare și tușesc.

M-au sunat o grămadă de prieteni de-ai mei, au văzut la televizor că ”vai, cum arată Vârciu”. Cum arată Vârciu? A îmbătrânit un pic. Mulțumesc de grijă, dar sunt bine, sunt ok”, a povestit Liviu Vârciu pe rețelele de socializare.

Anda Călin și Liviu Vârciu au fost la un pas de despărțire

Liviu Vârciu și Anda Călin formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au o relație de cinci ani de zile, din care au rezultat doi copii minunați: o fetiță și un băiețel. Între Anda și Liviu a avut loc, la un moment dat, o separare care a durat patru luni.

Cei doi au stat despărțiți o bună perioadă, însă au hotărât să-și mai dea o șansă relației lor, iar în 2019 s-au mutat direct împreună. În ciuda obstacolelor de care s-au împiedicat, iubirea a învins în cazul lor. Acum, povestea lor de iubire merge ca pe roate, Anda Călin și Liviu Vârciu se înțeleg foarte bine, însă ca-n orice relație mai există și discuții.

Adauga un comentariu