Cancan ultimă oră

Liviu Vârciu a ajuns la fundul sacului?! Și-a scos Mercedesul la vânzare. Cât cere pe el

Publicat: 20 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Liviu Vârciu a ajuns la fundul sacului Și-a scos Mercedesul la vânzare. Cât cere pe el
Se pare că pandemia l-a afectat destul de mult pe plan financiar pe Liviu Vârciu.

Se pare că pandemia l-a afectat destul de mult pe plan financiar pe Liviu Vârciu. Vedeta de la Antenă și-a scos automobilul luxos la vânzare și cere pe el o sumă destul de piperată. Vârciu s-a săturat să tot aibă ghinion din cauza mașinii și face orice să o vândă.

Pentru a se asigura că scapă cât mai repede de autoturismul care i-a cauzat atât de multe probleme, Vârciu a încărcat pe anunțul pe un site destinat vânzării de automobile, dar și pe pagina lui de Instagram.

Iar pentru ca potențialii cumpărători să-și facă apariția cât mai repede, în ajutorul lui Liviu Vârciu a sărit și Dorian Popa. Căci, nu-i așa, cine îți poate face reclamă mai bine pe internet, dacă nu Hâtz Johnule.

„Kilometri puțini, preț bun!”, a exclamat Dorian Popa, dornic să își ajute amicul să scape de „piaza rea”, dar scumpă.

Liviu Vârciu, ghinionist cu acte în regulă

În ultima perioadă, Liviu Vârciu a avut foarte multe de tras cu mașina pe care vrea cu orice preț să o vândă. Și-a pierdut cheile autoturismului și a apelat la ajutorul urmăritorilor pentru a le putea găsi.

„Dragii mei, am o veste proastă. Mi-am pierdut cheia de la mașină pe pârtie, ajutați-mă! Dacă cineva găsește o cheie neagră, pe Pârtia Lupului, scrieți-mi și mie în particular, vă rog!”, a spus Liviu Vârciu pe pagina sa de Instagram.

După această pățanie, oamenii legii au constatat că ITP-ul prezentatorului era expirat, motiv pentru care i s-a retrars și talonul.

Ce relație este între Liviu Vârciu și Carmina

Puțină lume știe ce relație este acum între Liviu Vârciu și fiica sa cea mare Carmina, cei doi chiar fiind certați la un moment dat. Și totuși, odată cu trecerea timpului, cei doi au revenit la sentimente mai bune. Acest lucru s-a petrecut mai precis după ce adolescenta a trecut de vârsta majoratului. Mai precis, Liviu Vârciu își aduce fiica în București și îi cumpără un apartament.

Anii au trecut, iar fiica cea mare a lui Liviu Vârciu a devenit majoră, în primăvara aceasta urmând să împlinească 19 ani. Mai mult, de ziua ei, pe 8 mai 2020, artistul și-a manifestat iubirea pentru fiica lui printr-o urare pe canalele de socializare. Cu toate că ea a și locuit pentru o perioadă în casa lui Liviu Vârciu, ceva nu a funcționat între aceștia iar Cramina a revenit la locuința mamei sale. Din câte s-ar părea, au existat anumite neînțelegeri între ea și actuala soție a artistului.

Adauga un comentariu