Actualitate

Liviu Vârciu și-a supărat iubita, care l-a amenințat în plină stradă. „Sunt în prag de divorț!”

Publicat: 03 aug. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Liviu Vârciu și-a supărat iubita care l-a amenințat în plină stradă. Sunt în prag de divorț
Liviu Vârciu este o fire glumeață și nu ezită să-și șicaneze, adesea, partenera de viață

Liviu Vârciu pare să nu se cumințească astfel că și-a supărat iubita cu ultima ispravă, care a lăsat o gaură însemnată în bugetul familiei. Când a aflat despre ce e vorba, Anda Călin a rămas fără cuvinte. Doar că Liviu Vârciu, glumeț cum îl știm, a anunțat că e în prag de divorț…

Pasiunile unui bărbat nu pot fi ținute în frâu în vreun fel, nici măcar dacă ele fac găuri mari în bugetul familiei. Liviu Vârciu demonstrează zi ce trece că nimeni și inimic nu poate sta în calea pasiunii sale pentru mașini, nici măcar soția lui, Anda, care nu împărtășește deloc aceleași idei și dorințe cu ale soțului ei.

Liviu Vârciu și-a supărat iubita, care l-a amenințat în plină stradă

Cu puțin timp în urmă, prezentatorul TV a postat în mediul online un nou filmuleț, prin care a dat de înțeles că a intrat în mari „belele”, după ce și-a cumpărat o bijuterie de mașină, de epocă. Nu mai o noutate pentru nimeni faptul că Liviu Vârciu este pasionat de mașini și că îi place să dețină unele dintre cele mai neobișnuite modele care, pe cât de speciale și frumoase, pe atât de costisitoare financiar sunt.

Numai că acest lucru nu a fost niciodată pe placul soției sale, care nu ezită să-l tragă la răspundere pe actor pentru „nebuniile” pe care le pune în practică. Glumeț din fire, imediat cum a ajuns noua mașină în fața porții, un superb Chevrolet Bel Air, Vârciu le-a dat de înțeles fanilor săi că relația sa se află „pe muchie de cuțit” acum.

Liviu Vârciu și-a surprins partenera de viață în fața porții cu o expresie a feței prin care dădea de înțeles că nu este deloc de acord cu ceea ce a pus la cale soțul său, și anume să-și cumpere o nouă mașină care pare a fi destul de scumpă, în timp ce el se bucura de detaliile automobilului pe care tocmai îl primise.

„Sunt în prag de divorț!”, a spus, în glumă, Liviu Vârciu în mediul online.

Liviu Vârciu și Anda Călin dorm separat

Viața cu copii mici îi obligă pe părinți să doarmă separat în anumite nopți, lucru care se pare că îi displace lui Liviu Vârciu. Prezentatorul TV a menționat că el și soția lui nu dorm împreună de fiecare dată, pentru că Anda doarme cu fiica sa, simțindu-i destul de mult lipsa soției sale în acele momente.

„Cei mici ai mei sunt foarte bine, Matei a început să învețe să meargă pe bicicletă și mulțumesc lui Dumnezeu, a început să ceară la oliță.(…) O țin pe mama lor (n.r. – Anda Călin) un pic ocupată, că trebuie să doarmă cu ei și eu mai dorm singur. Îmi e tare greu.

Îmi e greu să dorm singur. Câteodată îmi e dor de ea să vină în pat, însă facem cu schimbul. Eu nu pot să dorm cu copiii pentru că Anastasia îmi dă niște picioare în gură de ferească Dumnezeu, doarme ciudat tare”, a mărturisit Liviu Vârciu.

Adauga un comentariu