Mozaic muzical

Locuia intr-o o casa mare si in conditii de lux, dar acum totul s-a terminat. Adevaratul motiv pentru care Jojo a parasit caminul conjugal si s-a mutat cu chirie. Recunoaste ca nu e usor: „eu cu Paul trebuie sa…”

Publicat: 11 mai 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii
 Locuia intr-o o casa mare si in conditii de lux dar acum totul s-a terminat. Adevaratul motiv pentru care Jojo a parasit caminul conjugal si s-a mutat cu chirie. Recunoaste ca nu e usor eu cu Paul trebuie sa...
3

Jojo a renuntat la confortul casei in favoarea unui apartament din toamna anului trecut. S-a mutat cu chirie pentru ca fiul ei sa fie mai aproape de scoala, dar nu mai are spatiu pentru dressing.

Jojo e pasionata de moda si isi alege cu multa atentie outfit-urile. Doar ca de cand s-a mutat la bloc, majoritatea hainelor ei au ramas in fosta locuinta, unde vedeta merge saptamanal sa ia si sa duca imbracamintea de care are nevoie.

“Avem o casa la curte, dar ne-am mutat cu chirie o perioada. Ne-am mutat mai aproape de scoala lui Achim. Si nu puteam sa luam casa cu tot cu curte si cu cei trei caini. Acolo au ramas parintii mei. Stam intr-un apartament. A fost fain, nu ne-am stresat foarte tare, problema este de spatiu, ca eu m-am obisnuit sa am spatiu unde sa imi tin toate lucrurile si aici trebuie sa le fac cu randul, aduc o parte, duc o parte, e un tambalau mare de tot. Orice functioneaza, daca iti doresti cu adevarat, poti”, a declarat Jojo.

Jojo se cearta cu Paul Ipate pe spatiu

Actrita se bucura de faptul ca fiul ei, Achim, este mult mai aproape de scoala si ca nu mai pierde in trafic aproximativ o ora pentru a ajunge la destinatie. Jojo, Paul Ipate si cei doi copii locuiesc la apartament doar in timpul saptamanii, ei petrecandu-si weekendurile in fostul camin conjugal.

Desi s-a adaptat usor la viata la bloc, Jojo recunoaste ca principalul dezavantaj ramane lipsa dressingului. Insa s-a obisnuit sa faca naveta saptamanal si sa isi pregateasca hainele de care are nevoie.

“Apartamentul e incapator, fiecare are camera lui, e foarte cool. Dressingul meu nu exista, asta e singura chestie. Nu exista dressing, nu exista nimic. Am un dulapior, pe care il umplu si il golesc dupa pofta inimii ca si frigiderul. Pe cuvat, dar chiar asa functioneaza lucrurile! Fii-miu are noroc ca lui ii incap toate chestiile acolo, eu cu Paul trebuie sa ne certam pe spatiu. Acum avem putin noroc pentru ca a venit sezonul cald si a trebuit sa ducem toate hainele de iarna care sunt super voluminoase”, a declarat, Catalina Grama alias Jojo.

Ea recunoaste ca beneficiaza in continuare de ajutorul parintilor in ceea ce priveste cresterea celor doi copii – Achim si Zora. Mama lui Paul Ipate locuieste in apropiere de apartamentul cuplului, iar mama vedetei se deplaseaza si ea ori de cate ori este nevoie. Astfel, Jojo reuseste sa se imparta cu brio intre familie si cariera. Actrita joaca in prezent la Godot in piesa “O zi din viata mea”, “Eu am vazut-o primul” – spectacol cu care merge prin tara, dar si in “O noapte furtunoasa” la Excelsior. De asemenea, are si 2 proiecte online, blogul care ii poarta numele, dar si vloggul alaturi de Paul Ipate – “Mami si tati de la A la Z”, pe youtube.

Adauga un comentariu