Local

Locuri de parcare, închiriate în Iași! Șoferii din Galata și Păcurari își pot depune dosarele la Primărie

Publicat: 26 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Locuri de parcare închiriate în Iași Șoferii din Galata și Păcurari își pot depune dosarele la Primărie
În zonele Galata și Păcurari vor fi scoase la închiriat mai multe locuri de parcare, procedurile fiind derulate de Primăria Iași în această săptămână, dar și la începutul lunii noiembrie 2021

În perioada următoare, Primăria va derula mai multe licitații pentru unele locuri de parcare închiriate în Iași. Licitațiile se vor desfășura de la distanță, pentru a se respecta măsurile impuse de autorități în pandemia de COVID-19. De această dată sunt vizate două zone din municipiu, respectiv cartierele Galata și Păcurari

Municipalitatea ieșeană va organiza în perioada următoare o serie de licitații privind închirierea unor locuri noi de parcare în cartierele din oraș. În calcul au fost luate două cartiere, respectiv Păcurari și zona Galata. Serviciul Administrare Parcări, din cadrul Direcției Exploatare Patrimoniu (DEP), va organiza licitațiile la finalul lunii octombrie 2021, dar și la debutul lunii noiembrie 2021. Pentru procedurile din noiembrie 2021, dosarele se depun în primele zile din lună.

„Licitațiile se vor desfășura prin intermediul aplicației WhatsApp. Documentele solicitate se depun în format electronic, exclusiv pentru primire documente licitații. Data-limită de depunere a dosarelor este 2 noiembrie, ora 13:00. Înscrierea se face pentru un loc de parcare / participant”, au precizat reprezentanții municipalității ieșene.

În edițiile anterioare, „BZI” a prezentat cazul unor ieșeni care se folosesc de persoane cu certificate de handicap pentru a obține gratuit un loc de parcare în Iași.

Locuri de parcare în zona cartierului Păcurari, din Iași

O primă licitație pentru închirierea unor locuri de parcare va avea loc în această săptămână, în cursul zilei de 28 octombrie 2021. Este vorba despre închirierea câtorva locuri de pe strada Păcurari, municipiul Iași.

„Pe data de 28 octombrie 2021, ora 10:00, utilizând aplicația WhatsApp, va avea loc o licitație publică cu strigare pentru închirierea unui număr de 6 locuri de parcare cu numerele de la 1 la 6, situate în parcarea de reședință de pe strada Păcurari, nr. 121. Drept de participare la licitație au locatarii din blocul 602. Data-limită de depunere a dosarelor este 26 octombrie 2021, ora 13:00”, au precizat reprezentanții municipiului Iași.

În primele 8 luni din 2021, Primăria a încasat circa 1,5 milioane de euro din exploatarea parcărilor din Iași.

Locuri de parcare închiriate în Iași în luna noiembrie 2021

La începutul lunii noiembrie 2021, municipalitatea va organiza o licitație pentru un loc de parcare din zona străzii Pantelimon Halippa. Pentru acest loc de parcare se pot înscrie locatarii din două blocuri din cartier.

„Pe data de 4 noiembrie 2021, ora 10:00, utilizând aplicația WhatsApp, va avea loc o licitație publică cu strigare pentru închirierea unui loc de parcare cu numărul 3, situat în parcarea de reședință din strada Pantelimon Halippa, nr. 1. Drept de participare la licitație au locatarii din blocurile C3 și E4A. Data-limită de depunere a dosarelor este 2 noiembrie 2021, ora 13:00”, au mai spus cei de la Primăria Iași.

Tot la începutul lunii noiembrie 2021, Primăria va derula o licitație pentru alte 10 locuri de parcare în zona Păcurari.

„Pe data de 4 noiembrie 2021, de la ora 11:00, utilizând aplicația WhatsApp, va avea loc licitația publică cu strigare pentru închirierea a 10 locuri de parcare, cu numerele 4, 10, 14, 18, 19, dar și de la 21 la 25, situate în parcarea de reședință din Păcurari, nr. 41. Drept de participare la licitație au locatarii din blocurile 544, 545, 546, H1, H2 și H3. Data-limită de depunere a dosarelor este 2 noiembrie 2021, ora 13:00”, au mai precizat reprezentanții municipalității ieșene.

Adauga un comentariu