Cancan ultimă oră

Loredana Groza, în prag de divorț? Detaliul care a dat-o de gol pe artistă

Publicat: 08 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Loredana Groza în prag de divorț Detaliul care a dat-o de gol pe artistă
Loredana Groza este una dintre cele mai talentate și iubite artiste de la noi din țară

Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Marea cântăreață se bucură de mare succes, este apreciată pentru talentul său și lumea o iubește. Se pare, însă, că ar avea ceva probleme în plan sentimental, după ce a lăsat un detaliu important să iasă la iveală.

Loredana Groza, fără verighetă

Loredana Groza este una dintre cele mai talentate și iubite artiste de la noi din țară. Se bucură de mare succes și este foarte cunoscută. Și în plan personal îi merge foarte bine, având în vedere că are și o fetiță minunată, care îi seamănă foarte bine. De ceva timp, însă, se vorbește despre un eventual divorț între ea și soțul ei.

Jurata de la X Factor este căsătorită de peste două decenii cu partenerul ei de viață și niciodată nu au dat semne că ar exista probleme între ei. Totuși, un detaliu surprinzător a ieșit acum la iveală. Interpreta nu a abordat subiectul acesta și nu a vorbit nimic despre așa ceva, dar nu a putu trece neobservat faptul că nu mai poartă verighetă.

Soțul Loredanei, Andrei Boncea, ar avea o iubită, însă momentan nu au apărut informații despre presupusul divorț de cântăreață. Nu se știe dacă aceste zvonuri sunt adevărate, pentru că de multe ori s-a vorbit despre separare și Loredana a negat tot.

Loredana Groza, despre secretul unei căsnicii perfecte

Loredana Groza a lăsat mereu impresia că este îndrăgostită de soțul ei și că relația lor este una perfectă. Cei doi sunt împreună de peste 20 de ani și susțin că ei dețin secretul căsniciei perfecte.

Loredana susținea că între ei nu există certuri mari și cel mai mare avantaj îl reprezintă faptul că soțul ei nu este deloc gelos, având în vedere că meseria ei o solicită foarte mult.

Artista susține că încrederea în partener este extrem de importantă și mai ales relaxarea și spațiul pe care acesta ți le oferă. Ea se bucură din plin de aceste aspecte și speră că așa vor rămâne mereu.

”Din fericire, nu, și asta a contat și în momentul în care m-am decis să îl iau de bărbat! Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, a mărturisit vedeta.

Adauga un comentariu