Cancan ultimă oră

Loredana Groza și Dan Bittman, show de zile mari de ziua de naștere a artistului!

Publicat: 30 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Loredana Groza și Dan Bittman show de zile mari de ziua de naștere a artistului
Alături de persoane dragi lui, solistul trupei „Holograf” a cântat și s-a distrat de minune într-un local de lux din capitală

Dan Bittman a împlinit ieri vârsta de 60 de ani. Solistul trupei „Holograf” a schimbat prefixul, așa că nu a putut decât să sărbătorească acest eveniment important din viața lui într-un stil mare. Acesta și-a sărbătorit ziua de naștere într-un local de lux din capitală, alături de persoane dragi.

La eveniment nu a putut să lipsească una dintre bunele sale prietene, Loredana Groza, iar împreună au făcut un spectacol pe cinste.

Dan Bittman se numără printre cei mai îndrăgiți soliști de la noi din țară

Solistul trupei „Holograf” se mândrește cu o carieră de zeci de ani și are o mulțime de fani care îi ascultă piesele. Alături de Loredana Groza, artistul a cântat unele dintre cele mai îndrăgite piese ale sale de-a lungul timpului.

Artista care a încins atmosfera a fost chiar Loredana Groza și a împărtășit cu fanii ei din mediul online momentele în care cânta alături de artist melodia „Ți-am dat un inel”. Artista i-a urat „La mulți ani” și i-a transmis că îl iubește, semn că între cei doi există o prietenie foarte specială. Atmosfera nu a putut fi decât una de excepție și, atât invitații, cât și sărbătoritul, au avut o parte de o seară plină de distracție și voie bună.

Ce își dorește Dan Bittman?

Artistul a fost căsătorit, iar după ce s-au despărțit, acesta a avut o relație amoroasă cu Monica Odagiu, însă aceasta a ajuns la final la câteva luni după ce au decis să se mute împreună. În acest moment, Dan Bittman nu își mai dorește decât să ducă o viață sănătoasă, relațiile de dragoste nemaifiind o prioritate pentru el la 60 de ani. De asemenea, își dorește ca în continuare să încânte oamenii cu piesele sale și să facă ceea ce îi aduce cea mai mare plăcere.

„Tot ceea ce îmi mai doresc la vârsta asta este să am sănătate, să pot cânta pe scenă în continuare și să bucur oamenii. La 60 de ani am ajuns la concluzia că sănătatea este cea mai importantă”, a declarat Dan Bittman, conform Fanatik.

Adauga un comentariu