Actualitate

Lorelai Moșneguțu, studentă la o facultate din București. Ce studiază tânăra fără mâini care a impresionat o țară întreagă

Publicat: 10 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lorelai Moșneguțu studentă la o facultate din București. Ce studiază tânăra fără mâini care a impresionat o țară întreagă
Pentru Lorelai Moșneguțu, viața s-a schimbat admirabil după câștigarea concursului Românii au Talent

Lorelai Moșneguțu este din toamna anului trecut studentă la o facultate din București, unde s-a mutat împreună cu mama sa. Acum în vârstă de 19 ani, tânăra fără mâini a impresionat o țară întreagă când a apărut la „Românii au Talent”. Se întâmpla în 2017, iar câștigarea show-ului i-a schimbat radical viața adolescentei Lorelai Moșneguțu.

Povestea cutremurătoare de viață și talentul ei muzical la pian au impresionat juriul și o țară întreagă. Astfel, Lorelai Moșneguțu a fost considerată în urmă cu șase ani demnă de marele premiu al show-ului de talente. Născută fără mâini și abandonată la naștere de mama biologică, nimeni nu ar fi crezut că această copilă este înzestrată cu un mare talent de a cânta la pian și va câștiga o competiție de talente.

Cea care a salvat-o a fost mama ei adoptivă, mama Vio. După câștigarea concursului de talente, femeia s-a mutat împreună cu fiica ei la București, unde și-au achiziționat un apartament din banii câștigați. Acum, mama Vio este și însoțitoarea lui Lorelai la facultate, unde are în permanență grijă de ea.

Lorelai Moșneguțu, studentă la Publicitate

Lorelai Moșneguțu a fost una dintre marile revelații de la „Românii au Talent” 2017. Tânăra, care s-a născut fără mâini și fără picioare, a urcat pe scenă și a cântat impecabil la pian. Lorelai a oferit în acele momente o extraordinară lecție de viață tuturor. Și anume că prin muncă și ambiție, totul este posibil. Deși destinul i-a fost potrivnic încă de la naștere, Lorelai a avut o incredibilă forță interioară de a nu renunța.

Cea care i-a fost mereu alături a fost mama ei adoptivă, Vio. Din banii câștigați în urma concursului, 120.000 de euro, Lorelai și mama ei au făcut un pas enorm. Cele două au decis să lase în urmă viața pe care au avut-o până la acel moment și să se mute la București. Din toamna anului 2022, Lorelai Moșneguțu urmează cursurile unei facultăți SNSPA, cu profil de publicitate.

„Sunt tare mândră de ea. Ne-am mutat în București special pentru facultatea lui Lorelai. Am renunțat la traiul nostru de la Târgoviște pentru evoluția sa, Lorelai a renunțat și ea la tot pentru a deveni cineva. Merge la facultate pentru că își dorește lucrul acesta. Ea este acum pe profil de publicitate. Poate pe viitor o să ajungă într-o redacție de presă. Cred că ar putea să facă destul de multe lucruri pentru acest domeniu de activitate”, a menționat doamna Vio, mama lui Lorelai Moșneguțu.

Mama Vio are grijă de Lorelai Moșneguțu în permanență

Întrucât este o tânără invalidă, Lorelai are nevoie de însoțitor, cât timp este la cursuri, așa că mama Vio este umbra fiicei sale, oricând are nevoie. Femeia are grijă de ea în permanență și face totul pentru ca fiica ei să aibă șansa de a reuși și de a-și duce visele mai departe. Doamna Vio a mărturisit că se bucură alături de Lorelai pentru fiecare realizare, deoarece simte că au reșit împreună.

„Eu stau cu Lorelai la cursuri, o aștept pe holul facultății. Nu intru la ore cu ei (n.r – cu studenții). În timpul ăsta, liber pentru mine, mă mai plimb pe acolo prin zonă. Îmi face bine, la vârsta mea, activitatea aceasta.

Lorelai uneori mai trebuie schimbată și are nevoie de mine permanent. Eu i-am zis din prima clipă, de când am întâlnit-o, că ea este sufletul meu pereche. Orice realizare a dânsei o simt ca pe o realizare a mea. Sunt o mamă foarte fericită”, a mai a adăugat mama Vio.

Adauga un comentariu