Cancan

Lorelei Bratu și Zarug, de la Asia Express, au fost luați la rost de fani. Ce gafă au făcut cei doi

Publicat: 01 iun. 2021
Lorelei Bratu și Zarug au fost luati la rost de fanii Asia Express
Lorelei Bratu și Mihai Dan Zarug au fost certați de fanii emisiunii, după ce vestimentația în care s-au prezentat la una dintre probe le-a scos în evidență defectele fizice.

Lorelei Bratu și Zarug fac parte din echipele noului sezon Asia Express ce urmează să fie difuzat pe Antena1. Concurenții dau tot pentru a ajunge în marea finală și a câștiga marele premiu, la fel ca în sezoanele precedente. Drumul până acolo este lung, iar momentan ne este permis să vedem puțin din culisele emisiunii.

Gazda acestui sezon este Irina Fodor, care a înlocuit-o pe Gina Pistol. Aceasta este ajutată de Oase și actorul Marius Damian. Asia Express „Drumul Împăraţilor” se va desfășură în următoarele țări: Turcia, Georgia şi Azerbaidjan.

Lorelei Bratu și Zarug, luați la rost de fani

Pentru a oferi mai multe detalii, dar și pentru a mări suspansul, producătorii emisiunii au postat mai multe imagini pe pagina de Instagram a show-ului. Marea majoritate a imaginilor au fost apreciate și s-au primit comentarii pozitive. Ca în orice altă situație au existat și excepții. O imagine în care apar Lorelei Bratu și Zarug a provocat un “scandal” între fanii emisiunii.

În imagine, cei doi apar îmbracați în pantaloni scurți, mulați, lăsând la vedere celulita. Acest lucru a dat startul comentariilor răutăcioase.

„Nu greutatea este problema, lipsa bunului gust!”,  „E bine să-ți iubești trupul, dar obezitatea este boală grea și nu ar trebui promovată. De asemenea, să poarte haine cu mărimea potrivită, să nu-i mai intre unde nu trebuie. E sinistru!” au fost două dintre comentariile mai puțin plăcute la adresa celor doi concurenți.

După cum era și normal, au existat și persoane care au văzut dincolo de greutatea pe care aceștia o au „Asta nu este un concurs de frumusețe, e de supraviețuire. Nu contează cum arată, cui nu-i place cum arată să nu se uite. Nimeni nu-i perfect!”,  „Să-și păstreze optimismul și să-i văd în finală. Sunt niște oameni super faini și smart.”

Cine sunt Lorelei Bratu și Mihai Dan Zarug

Lorelei Bratu este cel mai celebru model plus-size de la noi din țară. Este originară din Tecuci, iar în prezent locuiește în București.

„În general, iau viața cu tot ce e mai bun în ea, aşa că am răspuns instant DA la o vacanţă prelungită pe banii altora. Mă aştept să fie cu hohote de râs şi înfiorător de greu, dar hei, m-am antrenat toată viaţa să caut şi să găsesc soluţii pentru orice situație. Altfel, mă bazez pe tehnicile mele avansate de seducţie şi pe ambulanţa de pe traseu. De vis va fi!”, a declarat Lorelei. Lorelei Bratu e foarte activă pe Instagram, acolo are peste 17.000 de urmăritori.

Mihai Dan Zarug este designer vestimentar, iar recent s-a occupant și de muzică având mai multe melodii pe rețelele sociale.

„Mie încă nu-mi vine să cred că m-am înhămat la Asia Express. Acum puţin timp, mi-ar fi îngheţat sângele în vene la ideea că aş putea face asta, diferit de data asta e că, atunci când am primit propunerea, am ştiut din prima secundă că aş fi regretat să nu o trăiesc.

Cred că va fi mega fun, psihotic şi pe alocuri înfricoşător, şi mai cred că va fi the best middle life crisis ever”, a spus Zarug înainte de a pleca în competiția „Asia Express”.

Lorelei Bratu și Mihai Dan Zarug au fost certați de fanii emisiunii, după ce vestimentația în care s-au prezentat la una dintre probe le-a scos în evidență defectele fizice.

Adauga un comentariu