Cancan ultimă oră

Lorena, sora Andreei Tonciu a câștigat marele trofeu pentru cele mai multe operații estetice: „Deci eu mi-aș face orice, numai să arăt bine”

Publicat: 26 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lorena sora Andreei Tonciu a câștigat marele trofeu pentru cele mai multe operații estetice Deci eu mi-aș face orice numai să arăt bine
Lorena Tonciu este fascinată de operațiile estetice și își dorește să arate bine de fiecare dată când iese din casă

Andreea Tonciu este una dintre cele mai controversate persoane publice din România. Aceasta, deși se proclamă o divă, rar a trecut prin mâinile medicilor esteticieni. La polul opus, sora ei, Lorena Tonciu este adepta operațiilor estetice și recunoaște că își dorește cât mai multe. Iată ce schimbări a făcut până în acest moment!

Andreea Tonciu are o relație extrem de specială cu sora sa, Lorena. Cele două sunt de nedespărțit, împărtășesc aceleași obiceiuri, însă au și momente în care nu sunt de acord una cu cealaltă. Dacă bruneta a așteptat câțiva ani pentru a-și face prima operație estetică, sora sa, în vârstă de 22 de ani, a trecut de multe ori pe la medicul estetician. Iată ce intervenții și-a făcut!

Aceasta arată total schimbat și nu îi este rușine să recunoască acest lucru. Tot ce își dorește este să arate impecabil cu fiecare apariție.

Ce operații estetice are Lorena, sora Andreei Tonciu

Lorena Tonciu este fascinată de operațiile estetice și își dorește să arate bine de fiecare dată când iese din casă. Aceasta a recunoscut că are mai multe intervenții și că arată complet diferit față de momentul în care a apărut pentru prima dată la televizor.

Sora Andreei Tonciu și-a pus silicoane, a făcut o rinoplastie, mișcorându-și nasul, și-a mărit buzele și a apelat la alte numeroase intervenții la nivelul feței, pentru a ajunge la transformarea spectaculoasă din prezent! Ba mai mult, dacă inițial aceasta avea părul șaten, de-a lungul anilor, ea a ajuns să o urmeze pe sora sa și s-a făcut brunetă!

„Tot mai găsește ea câte ceva de ajustat. Dar ea e mai frumoasă decât mine”, spune Andreea, despre sora ei.

Sora Andreei Tonciu susține că este complexată de modul în care arată

Dacă Andreea Tonciu iese din casă fără machiaj și este dispusă să participe la Survivor România, acolo unde nu există posibilitatea de a se machia, sora sa este la cealaltă extremă. Lorena recunoaște că este complexată de modul în care arată.

„Deci eu mi-aș face orice, numai să arăt bine. Că sunt complexată. Andreea iese și nemachiată din casă, însă eu nu pot”, a spus Lorena la Kanal D.

În ceea ce o privește pe bruneta noastră, ea și-a făcut o singură operație de micșorare a nasului, astfel punând stop la glumele despre acest subiect. Înainte de plecarea în Republica Dominicană, Andreea Tonciu a recunoscut că și-a făcut câteva injecții cu acid hialuronic, la nivelul feței.

Cătălin Zmărăndescu, făcut praf de fiul lui!

Adauga un comentariu