Lovitură după lovitură pentru Oana Zăvoranu / Prietenii distruse din cauza banilor

01 ian. 2023, 12:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Oana Zăvoranu începe anul cu probleme financiare mari, după ce mai mulți prieteni și parteneri de afaceri au obținut executarea silită a vedetei.

Pe lângă procesele în care mai multe persoane solicită despăgubiri din partea Oanei Zăvoranu, vedeta are probleme în instanță și din cauza unor datorii, pe la diverși prieteni sau parteneri de afaceri. Așa că, după principiul „Frate, frate, dar brânza-i pe bani!”, creditorii au uitat de prietenie și au dat-o în judecată pe Oana Zăvoranu, obținând executarea silită.

Recent, Horia Vlădescu, fostul administrator al clinicii Oanei Zăvoranu, declara, că și el a fost nevoit să o execute silit pe vedetă, pentru a-și recupera banii datorați.

„În 2019, în urma rugăminților ei, am preluat managementul clinicii ei medicale, pentru că era și atunci în pragul falimentului. Am făcut un contract, totul a fost OK, i-am crescut cifra de afaceri de trei ori față de ce avea ea. După care la un moment dat după ce i-am inventat mai multe afaceri în cadrul clinicii și a început să crească foarte mult clinica, nu a mai vrut să plătească facturile pe care le-am emis. Pe lângă asta, am împrumutat-o și cu bani, dar procesul acela s-a închis, am câștigat, am și executat-o, am recuperat și banii, am recuperat tot de acolo.

În schimb acum mai avem niște facturi încasate de aproximativ 140.000 de euro emise anul trecut, pe care nu a catadicsit să le plătească și, pe lângă că nu a vrut să le plătească, am înțeles că a mai făcut și alte datorii prin piață pe la alte persoane, tot așa, datorii destul de mari. Cred că o să ajungă cu toate datoriile undeva la 1 milion de euro. (…) Din ce am înțeles, am văzut că în urma cererii mele, și au depus și eu cerere în care își recunosc insolvența, adică își declară falimentul. Nu mai stă bine financiar de mult (n.r. Oana), la câte procese și executări are. Am văzut în media că ea s-a certat și cu toți angajații și au dat-o în judecată și au executat-o pe sume mult mai mici. Ca să ajungi să fie executat pentru 10.000 de lei, nu poți să spui că stai bine cu banii, și nu știu de unde ai putea să plătești niște sume de mii de euro”, a declarat Horia Vlădescu, fostul administrator al clinicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *