Cancan ultimă oră

Lovitură grea pentru Anamaria Prodan. Ce a aflat după ce i s-a făcut plângere penală

Publicat: 26 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lovitură grea pentru Anamaria Prodan. Ce a aflat după ce i s-a făcut plângere penală
Anamaria Prodan nu îi poartă pică milionarului Adrian Thiess, cel care a anunţat încă din luna octombrie a anului trecut că vrea să fie naş de botez copilului pe care Laurenţiu Reghecampf îl va avea cu noua lui iubită, Corina Caciuc

Anamaria Prodan se află în proces de divorț, însă pe lângă acesta, trebuie să dea explicații în fața autorităților și pentru acuzația de defăimare pe care i-a adus-o iubita soțului ei. Impresara a primi această veste chiar la începutul lunii martie, dar acum, altceva a deranjat-o și mai mult.

Anamaria Prodan acuzată de defăimare

Impresara de fotbal s-a trezit cu o plângere penală din partea soțului ei (proces pe care Anamaria l-a câștigat) și a iubitei lui. Impresara a primit vestea chiar la începutul lunii martie, însă altceva a deranjat-o mai tare. Iubita lui Reghe i-a făcut plângere la Tribunalul Ilfov pentru defăimare, după care și-a anonimizat dosarul, în dreptul numelui ei apărând apelativul Anonimizat 1. Imediat cum a aflat asta, Anamaria, care locuiește în Dubai, unde are mai multe afaceri, a reacționat vehement:

Înțeleg că această Caciuc își dorește proces ascuns? Anonim numele pe portal? Păi, este anonim dragilor! Eu i l-am făcut cunoscut în lumea bună ca să aibă soțul meu cu ce să se mândrească!, a declarat impresara de fotbal.

Anamaria Prodan: Eu îmi doresc transparență în dosarele mele de judecată, pe care cei doi mi le deschid

Impresara de fotbal cere transparență din partea soțului și a partenerei lui care i-au făcut plângere penală. Ea a spus că își dorește ca toată lumea să vadă că a spus adevărul și l-a și susținut cu probe.

Să se judece cu mine deschis, iar opinia publică să aibă acces la probe și mărturii, a mai spus Anamaria Prodan.

În altă ordine de idei, impresara de fotbal își vede de viață, de familia ei și de afacerile pe care le are în Dubai. A spus că a trecut peste șocul provocat de acest scandal al divorțului și că tot ceea ce își dorește este să se termine și să-și vadă de viața ei.

Facem precizarea că primul termen în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și antrenorul Craiovei a fost amânat, iar cei doi se vor întâlni la tribunal în luna aprilie.

Adauga un comentariu