Local

Lovitură pentru membrii din clanul Corduneanu! Fratele lui Costel Corduneanu, Vasile Călin, trimis în judecată după un scandal! Acuzații de lovire și tulburarea ordinii și liniștii publice! EXCLUSIV!

Publicat: 09 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lovitură pentru membrii din clanul Corduneanu Fratele lui Costel Corduneanu Vasile Călin trimis în judecată după un scandal Acuzații de lovire și tulburarea ordinii și liniștii publice EXCLUSIV
Trei membri din clanul Corduneanu au fost trimiși în judecată de procurorii ieșeni

Trei membri din clanul Corduneanu au primit recent o veste extrem de proastă! Fratele lui Costel Corduneanu, Vasile Călin, a fost trimis în judecată de procurori după un scandal! Anchetatorii le-au adus acuzații de lovire și tulburarea ordinii și liniștii publice

Lovitură pentru membrii din clanul Corduneanu! Fratele lui Costel Corduneanu, Vasile Călin, a fost trimis în judecată de procurori în urma unui scandal!
Alături de Vasile Călin, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași i-au mai trimis în judecată pe Silviu Iulian Gîtlan, zis „Gâgă”, și pe Marian Virgil Munteanu. Acuzațiile aduse de anchetatori în acest caz sunt de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Scandal în lumea interlopă, în cadrul căruia au fost implicați membri ai clanului Corduneanu

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus trimiterea în judecată a celor trei membri din clanul Corduneanu, în urma unui scandal. Conform anchetatorilor, în urmă cu mai bine de șase luni, Vasile Călin, Silviu Iulian Gîtlan și Marian Virgil Munteanu ar fi fost protagoniștii unui scandal ce a avut loc în Iași.
Oamenii legii au precizat că, în urma unui conflict spontan, cei trei l-ar fi agresat pe un bărbat, Sergiu Lucian T. Autoritățile au fost sesizate cu privire la producerea incidentului printr-un apel la numărul unic pentru apeluri de urgență 112.
Victima agresiunii a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Spiridon”, din Iași. Acolo, Sergiu Lucian T. a primit îngrijiri medicale. În urma acestui scandal, oamenii legii au declanșat o anchetă și au ajuns la Vasile Călin, Silviu Iulian Gîtlan și Marian Virgil Munteanu.

Silviu Iulian Gîtlan rămâne după gratii într-un alt dosar

Pe de altă parte, Silviu Iulian Gîtlan rămâne după gratii. Judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au respins contestația formulată de acesta împotriva deciziei luată recent de Judecătorie în cazul său.

„Instanța constată legalitatea și temeinicia măsurii arestării preventive a inculpatului Silviu Iulian Gîtlan, trimis în judecată pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice. Menține măsura arestării preventive dispusă față de inculpatul Silviu Iulian Gîtlan. Respinge ca neîntemeiată cererea inculpatului Silviu Iulian Gîtlan de înlocuire a arestării preventive cu arestul la domiciliu sau controlul judiciar”, au menționat recent magistrații din cadrul Judecătoriei Iași.

Judecătoria Iași a decis recent începerea procesului în care Silviu Iulian Gîtlan este acuzat de refuz sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Silviu Iulian Gîtlan, acuzat de refuz de recoltare de probe biologice

În urmă cu câteva săptămâni, Silviu Iulian Gîtlan, cunoscut în lumea interlopă sub porecla de „Gâgă”, a fost încătușat după un alt scandal. Asta, pentru că ar fi refuzat să i se preleveze probe biologice, cu toate că mirosea a alcool. Acesta se afla la volanul unui bolid Mercedes.

„Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 36 de ani, cercetat pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice. Agenții Biroului Rutier au oprit, pentru control, un autoturism condus de bărbatul de 36 de ani. Șoferul mirosea a alcool, însă a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest. El a refuzat și să fie dus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice. Mai mult, el a fugit din locul depistării sale”, a precizat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Adauga un comentariu