Local

Panică în lumea interlopă! Tot clanul Corduneanu speră ca judecătorii să schimbe decizia!

Publicat: 12 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Panică în lumea interlopă Tot clanul Corduneanu speră ca judecătorii să schimbe decizia

Costel Corduneanu a atacat sentința prin care i-a fost respinsă cererea de liberare condiționată. Liderul clanului Corduneanu susține că a executat mare parte din pedeapsa de trei ani de închisoare, primită la finele lunii ianuarie a acestui an din partea Curții de Apel Cluj

Liderul clanului Corduneanu nu renunță la visul de a fi liber. Costel Corduneanu a contestat decizia luată recent de magistrații din cadrul Judecătoriei Drobeta- Turnu Severin. Amintim că judecătorii au respins cererea de liberare condiționată formulată de liderul clanului Corduneanu.
De asemenea, instanța a fixat ca termen pentru reînnoirea cererii sau formularea propunerii de liberare condiționată după data de 5 august 2020.

Costel Corduneanu cere să fie pus în libertate

Recent, Tribunalul Mehedinți a admis contestația la executare făcută tot de liderul clanului Corduneanu. Astfel, judecătorii au constatat că infracțiunile din două dosare sunt concurente și că liderul clanului Corduneanu a executat mare parte din pedeapsa de trei ani de detenție, pe care o primise la finele lunii ianuarie a acestui an. În concluzie, Costel Corduneanu ar putea fi lăsat în curând în libertate.
Costel Corduneanu le-a cerut magistraților să constate concursul de infracțiuni în cazul său și a solicitat ca instanța să verifice faptul că a executat deja mai bine de două treimi din pedeapsa de trei ani de închisoare. Aceasta a fost aplicată la începutului anului de către Curtea de Apel Cluj.

Mai mult, liderul clanului Corduneanu a cerut liberarea condiționată, pentru a se putea întoarce acasă, la familie.
Costel Corduneanu a fost trimis în judecată și arestat preventiv în cele două dosare paralele pentru comiterea unor infracțiuni concurente, fără însă ca Tribunalul Maramureș să dispună deducerea tuturor perioadelor de reținere și arestare preventivă efectuate.
La finele lunii ianuarie, doar trei dintre cei 27 de membri și apropiați ai clanului Corduneanu au fost condamnați de către judecătorii din cadrul Curții de Apel Cluj.

Adauga un comentariu