International

Luau masa liniştiţi cu familia, când deodată au fost împuşcaţi în cap. Martor: „Am crezut că nimeni nu va supravieţui. A fost ca într-un film”

Publicat: 21 ian. 2020

Autorităţile din statul elen au deschis o anchetă după ce doi indivizi au fost ucişi, duminică seara la Atena. Victimele sunt în contextul unor reglări de conturi între bande mafiote din Muntenegru.

Cei doi bărbaţi, a căror naţionalitate şi identitate nu sunt făcute publice în mod oficial, au fost omorâţi prin împuşcare într-o tavernă din capitala elenă, unde luau masa cu soţiile şi copiii lor.

„Au fost ucişi cu un glonţ în cap”, a relatat un martor pentru Open TV.

„Am văzut mâini întinse, ţinând două arme, şi au început rafalele. Ne-am băgat imediat sub masă”, a spus un alt martor pentru Star TV, adăugând: „Aveam impresia că tirurile nu se vor opri niciodată. Am crezut că nimeni nu va supravieţui. A fost ca într-un film”.

Oamenii legii au ridicat 20 de cartuşe de la locul tragediei, unde patru atacatori au dat buzna în faţa mesei victimelor şi au deschis focul asupra lor, după care s-au făcut nevăzuţi.

Potrivit portalului sârb Blic Online, cele două victime erau membri ai clanului Skaljarci, cu sediul la Kotor, pe coasta adriatică. Clanul duce un război fără milă împotriva clanului rival vecin Kavcani după dispariţia a 200 de kg de cocaină în 2014 la Valencia, în Spania.

Mas media din Grecia redactează că cei doi bărbaţi ucişi se ascundeau în Grecia sub identităţi false.loading...

Adauga un comentariu