Local

Luca Matei rămâne internat în spitalul din București după verdictul medicilor. Starea fotbalistului este incertă și poate fi operat: „Este posibil să fie un cheag de sânge pe creier” – FOTO

Publicat: 16 apr. 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Luca Matei rămâne internat în spitalul din București după verdictul medicilor. Starea fotbalistului este incertă și poate fi operat Este posibil să fie un cheag de sânge pe creier - FOTO
Jucătorul în vârstă de 20 de ani a fost transferat, la începutul sezonului, de la CFR Cluj

Luca Matei este internat în continuare într-un spital din București, după ce a suferit o accidentare groaznică în meciul cu Dinamo. Spectatorii au fost îngroziți după ce fotbalistul a rămas inconștient pe gazon pentru câteva minute

Jucătorul în vârstă de 20 de ani a fost pus la pământ, în minutul 29, după o intrare violentă a lui Homawoo. Fotbaliștii ambelor echipe au început să dea imediat din mâini pentru a chema medicii când au văzut că Luca Matei zace inconștient pe gazon. Verdictul inițial a fost unul dur, multiple fracturi craniene de gradul 1, timpanul spart și stare de amețeală. După mai multe analize, doctorii sunt îngrijorați că ar putea exista un cheag de sânge.

Luca Matei rămâne internat în spital

Fotbalistul a fost transportat imediat la Spitalul Elias din București. Duminică seară, 14 aprilie, a fost făcut un CT, iar ieri dimineață a mai fost verificat încă o dată. Tânărul este stabil acum, vorbește, însă riscă să își piardă auzul la urechea dreaptă. Luca Matei este alături de părinții săi, care au venit special din Germania pentru a îl vedea în meciul cu Dinamo București. Mama sa a izbucnit în plâns când și-a văzut băiatul în ambulanță.

„Luca este încă internat la spitalul din București, însă situația este cam îngrijorătoare. I s-a făcut un CT duminică seara, iar ieri dimineață i s-a mai făcut încă unul. Din păcate, are mai multe fracturi craniene și timpanul a fost afectat. Din primele rezultate este posibil ca să nu mai audă cu urechea respectivă sau doar parțial. Acum, el este stabil, vorbește, este alături de părinții lui, care au precizat că vor ca el să rămână internat acolo. Doctorii mai fac niște investigații, deoarece este posibil ca să fie un cheag de sânge pe creierul său și să fie supus unei intervenții chirurgicale”, au transmis oficialii clubului ieșean.

Fotbalistul nu va mai juca în acest sezon

Politehnica Iași nu va mai putea conta pe serviciile jucătorului care, cu siguranță, nu va mai reveni în acest sezon. Luca Matei era într-o formă bună în ultima vreme, fiind convocat și la naționala României U19. Jucătorii și staff-ul echipei se gândesc la coechipierul lor și speră că se va face bine.

„Este mare păcat, un jucător atât de tânăr și de perspectivă să sufere dintr-o prostie. Este clar că nu ne mai putem baza pe el până la sfârșitul campionatului, important este ca el să își revină și să fie în afara oricărui pericol. Ne-am speriat cu toții foarte tare când am văzut imaginile din teren”, au mai precizat oficialii clubului.

Luca Matei rămâne în Spitalul Elias din București până va fi sigur că este în afara oricărui pericol.

Comentarii
  • Arbitru ,,FIFA” Hațegan și-a dat în petec, un om de doi lei–doar a avut și el probleme de sănătate!
    Să-ți fie rușine nemernicule, furăciune pe față, păcat de copilul ălă nevinovat. Va rămâne nenorocit pe viață.

  • Intradevar nu ma asteptat la un arbitru cu ecuson FIFA insa se pare ca interesele sant mai mari decat sanatatea fotbalistilor,misiunea e SALVATI CATEII!

Adauga un comentariu