Cancan ultimă oră

Lucian Ionescu, impresarul vedetelor, a murit după o luptă cruntă cu COVID-19

Publicat: 26 dec. 2020

Lucian Ionescu, celebru în showbizul românesc și cunoscut drept „impresarul vedetelor”, a murit după ce s-a infectat cu coronavirus. Acesta era internat în stare gravă la spital. Fiul său a fost cel care a făcut tragicul anunț.

Din păcate, medicii anunțau în urmă cu câteva zile că șansele sale de supraviețuire nu erau foarte mari. Ca un făcut, doar la câteva zile după prognosticul doctorilor, Lucian Ionescu a murit, la 63 de ani. Acesta se afla internat în stare gravă la Spitalul Clinic ‘Dr. I. Cantacuzino’, din București, după ce fusese infectat cu COVID-19.

Lucian Ionescu a murit, după ce a fost infectat cu coronavirus

Fiul său a fost cel care a dat vestea, în mediul online, chiar de pe contul oficial ce i-a aparținut tatălui său. „Bună ziua și sărbători fericite. Acesta nu este Lucian ci este fiul sau. Aș vrea să va spun că tatăl meu Lucian a murit. Era un om foarte sfânt și cu siguranță a ajuns la Dumnezeu Cel Mare și Sfânt. Aș vrea să va rog să va rugați pentru sufletul său dacă se poate. Din nou sărbători fericite și o zi bună”, a fost mesajul acestuia.

Impresarul se afla în categoria celor vulnerabili la COVID-19 din cauza diabetului și a greutății sale în exces. Acesta era internat la Cantacuzino, intubat. Şi soţia acestuia, Janine, e internată la Spitalul Victor Babeş. Lucian Ionescu a fost impresarul mai multor vedete din România, printre care Elena Cârstea, Andreea Bălan, Andra sau trupele Candy şi Krypton.

Mesajul de adio al fiicei lui Lucian Ionescu

Și fiica impresarului a apelat la rețelele de socializare pentru a-și lua „adio” de la părintele său. „Vreau doar să știi că ești în sufletul meu și că o să te iubesc toată viață mea! Dumnezeu să te primească în ceruri acolo unde îți este locul! Dumnezeu să te ierte tată! Sufletul meu și inima mea ! Doare atât de tare încât efectiv nu știu ce să fac să te aduc înapoi!”, a fost mesajul lui Anne-Marie, alături de o poză din copilărie alături de tatăl ei.

Adauga un comentariu