Prima pagină » Cultural » Lucian Viziru și Simona Gherghe sunt la cuțite de mai bine de unsprezece ani. De la ce a pornit scandalul 

Lucian Viziru și Simona Gherghe sunt la cuțite de mai bine de unsprezece ani. De la ce a pornit scandalul 

20 iul. 2023, 10:02,
BZI.ro, în Cultural

La unsprezece ani de la scandalul dintre Lucian Viziru și Simona Gherghe, artistul a spus adevărul despre conflictul dintre cei doi.

Simona Gherghe declara la vremea respectivă că Lucian Viziru a cerut o sumă de bani pentru a apărea în emisiunea pe care aceasta o modera.

Lucian Viziru și Simona Gherghe sunt la cuțite de mai bine de unsprezece ani

La acea vreme actorul tocmai se despărțise de Tania Budi, iar prezentatoarea TV ar fi vrut ca artistul să vorbească despre acest subiect la ea în emisiune.

“Omul ne-a cerut bani și apoi a vrut drept la replică pentru că am spus pe post că a cerut bani. El a intrat să dea un drept la replică, l-a dat. La revedere! Iar eu am trecut la următorul invitat. Acesta a fost Cătălin Botezatu.

Cât despre bani, eu am adus probe, am arătat e-mailul.

Cum adică, nu l-am plătit pe Goran Bregovic și să-l plătesc pe Lucian Viziru? Cât despre sfaturile lui… Asta-i bună, mă învață Lucian Viziru pe mine să fac televiziune! Fiecare să facă ce știe mai bine, el muzică, eu televiziune”, a spus fosta prezentatoare de la “Acces Direct”. la momentul respectiv, conform cancan.ro

Ce spune Lucian Viziru despre acea întâmplare

Lucian Viziru a mărturisit că nu ceruse bani pentru el, ci pentru trupa lui, care era formată din cinci băieți.

“Eu nu am cerut bani ca să vin în emisiunea dumneavoastră, eu am cerut bani pentru cântare. Eu nu cer niciodată bani pe unde mă duc să vorbesc. Am cerut 1000 de euro pentru trupa Lucian Viziru, care e formată din cinci băieți”, a spus, atunci, și actorul.

După 11 ani de la acest eveniment, Lucian Viziru a declarat că nu s-a împăcat cu Simona Gherghe. Mai mult decât atât, artistul a atacat-o în continuare pe prezentatoarea TV.

“M-a enervat, dă-o … M-au invitat la emisiune și eu le-am cerut… nu știu, 2.000 de euro sau ceva de genul ăsta, ca să cânt în emisiune. Când a ieșit pe post, m-a făcut Robbie Williams de România, că cine te crezi…

Nu ai voie să ai, ca jurnalist, genul ăsta de remarci. Adică tu poți să fii imparțial și atât.

Ea voia să vorbească despre… (n.r. – povestea dintre Augustin Viziru și Tania Budi). A fost o chestie, care iar m-a… A fost ceva acolo, dar nu vreau să mai discut, nu mai contează. (…)

Nu m-am împăcat cu Simona. (…) Oricum ce a făcut ea în direct… nu se face. Nu ai voie când ești om de presă să faci ce a făcut ea”, a spus Lucian Viziru.

Lucian Viziru, despre relația cu Catrinel Sandu. “N-a fost ea cuminte…”

În urmă cu 20 de ani, Lucian Viziru a avut o relație de 5 ani cu Catrinel Sandu. Cei doi s-au despărțit, iar atunci s-a aflat că motivul separării a fost infidelitatea. La vremea respectivă, Catrinel Sandu dădea vina pe Lucian Viziru că a înșelat-o, însă acum el susține că s-a întâmplat tocmai invers.

„Ea a mers pe ideea că eu am fost nenorocitul în relația respectivă… doamna fosta Sandu, deși ne-am tras-o amândoi și la propriu, și la figurat.
Ba n-am fost eu cuminte, ba n-a fost ea cuminte. Am fost împreună vreo 5 ani. Am avut tot timpul din lume să facem prostii’, a povestit Lucian Viziru în cadrul emisiunii „La Măruță’, potrivit Cancan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *