Secretele istoriei

Lucrurile bune realizate de Ceausescu pentru tara lui

Publicat: 24 ian. 2014
In realitate, comunismul lui Nicolae Ceausescu a fost pentru economia Romaniei si pentru bunastarea populatiei (cu exceptiile prezentate mai sus), ceva incredibil de smecher care ar fi putut sa propulseze Romania (daca ar fi fost lasat) in varful puterilor mondiale, acolo unde ii este locul de drept (avand atatea bogatii naturale si atatea creiere stralucite).

Vezi si Boala de care suferea Nicolae Ceausescu in ultimii ani de viata  

Usor usor insa, ne trezim si vedem cum bestiile de conducatori politici din prezent lucreaza doar in interes personaL si IN INTERESUL GRUPULUI (gastii / fortelor straine) PE CARE IL SERVESC. Daca ne uitam in schimb la Ceausescu si la ce a facut el pentru tara, ne dam seama ca EL A LUCRAT IN INTERES NATIONAL, PENTRU ROMANIA!:
1. Romania avea o economie care duduia pe bune, aveam intreprinderi, o idustrie puternica, produceam de toate pentru toti, exportam peste tot in lume tot felu’ de produse etc.; romania avea combinate, intreprinderi, fabrici care produceau ceva ce era cautat si avea valoare, industria chimica, petroliera, agricultura, industria nationala de armament, energia, transporturile, metalurgia, industria de masini si utilaje – toate mergeau foarte bine si toate au cazut dupa 1989;
2. Toata lumea avea de lucru (somaj 0?);

Vezi si Curiozitatea bolnavicioasa a Elenei Ceausescu  

3. Sistemul de invatamant era de o calitate NET SUPERIOARA fata de cel de acum;
4. Sistemul de invatamand universitar era DE CALITATE si NU era accesibil oricui, cum este in mod gresit acum;
5. Cand terminai o facultate erai repartizat automat pe un loc de munca in functie de MEDIE (deci competenta);
6. Toata lumea avea bani de mers in concediu;
7. Populatia Romaniei manca hrana sanatoasa, nu otrava pe care ne-o serveste occidentul in supermarket astazi;
8. Nu se preda religia la scoala dar oricine avea libertatea de a crede si a merge la biserica;
9. Pe timpul lui Ceausescu s-au pastrat traditiile, cultura, obiceiurile, mestesugurile, bunatatea, ospitalitatea si identitatea poporului roman de mii de ani; in prezent toate acestea au fost distruse si se distrug in continuare din cauza globalizarii si colonizarii Romaniei de catre puterile oculte din occidentul pe care il iubim nespus in idiotenia noastra;
10. Pana in 1989 populatia Romaniei avea un spor natural pozitiv, deci numarul romanilor era in usoara crestere. Acum, nu doar ca avem spor natural negativ (mor mai multi oameni decat se nasc), dar au si emigrat peste 4 milioane de romani in ultimii 23 de ani – element de baza in disparitia Romaniei ca natiune.
11. Romania avea  flota comerciala pe locul 4 in lume la nivelul anului 1989;
12. In martie 1989 Romania platise in mod incredibil TOATA DATORIA EXTERNA FATA DE CREDITORII (CAMATARII) INTERNATIONALI si nu mai avea de platit DOBANZILE FOARTE MARI (asta a fost scopul de fapt). Lumea este condusa in prezent prin CREDITE si printr-un sistem perfid de indatorare a statelor si popoarelor. Ceausescu a rupt aceste lanturi din jurul Romaniei si a fost asasinat pentru asta.


loading...

Adauga un comentariu