Cancan

Ludmila Bălan și testul costumului de baie, la 65 de ani. Mama lui Dan Bălan, apariție spectaculoasă la TV

Publicat: 29 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ludmila Bălan și testul costumului de baie la 65 de ani. Mama lui Dan Bălan apariție spectaculoasă la TV
Ludmila Bălan a arătat, de fiecare dată, că vârsta este doar un simplu număr în cartea de identitate

Ludmila Bălan a vorbit recent despre testul costumului de baie, artista având o siluetă superbă la vârsta de 65 de ani. Când apare alături de fiul său, Dan Bălan, nimeni nu sesizează vreo diferență de vârstă între ei. Oricum, Ludmila Bălan este una dintre cele mai cunoscute artiste de peste Prut, cu o carieră de peste 45 de ani.

Ludmila, mama lui Dan Bălan, a avut o apariție spectaculoasă în emisiunea „Drag de România mea”, prezentată de Fuego, la TVR 2. Dan Bălan are 44 de ani, iar mama lui, Ludmila Bălan, a împlinit 65. Aceasta este una dintre cele mai frumoase artiste de peste Prut, reușind să fie mereu în centrul atenției. Iată ce secrete de frumusețe are mama lui Dan Bălan.

Ludmila Bălan și testul costumului de baie, la 65 de ani

Ludmila Bălan a arătat, de fiecare dată, că vârsta este doar un simplu număr în cartea de identitate. Solista de peste Prut, mama artistului Dan Bălan, a împlinit 65 de ani pe 28 martie, dar nu-i dai mai mult de 40. Atentă la alimentație, Ludmila Bălan sau „Tanti Ludmila”, așa cum este cunoscută în showbiz, a umplut Instagramul cu poze în care ara

„Dar spuneți-mi, ce faceți ca să arătați atât de bine? Aerul acesta tineresc l-ați păstrat peste timp, în ani, și ați știut exact ce să faceți ca să vă mențineți, încă, sufletul de copil”, a întrebat-o Fuego, gazda emisiunii.

„De fiecare dată mi se pune întrebarea asta, de fiecare dată îmi este greu să răspund, o să încerc acum. Uite, dacă ghicești ghicitoarea mea, vei afla secretul cum să te menții în formă. De acord? Ce e surd și orb, dar întotdeauna îți spune doar adevărul? Poate să întoarcă tot ce e în jur, fără să se miște.

Oglinda, oglinda, da, te poate ajuta să te menții în formă. Te uiți în fiecare zi într-o oglindă mare, e de dorit în costum de baie, și imediat vezi kilogramul în plus. Și dacă-l vezi, și dacă nu-ți place, imediat începi să faci ceva să-l dai jos, nu-i așa? Dragii mei, dar vreau să vă spun că oglinda îți arată doar frumusețea fizică și niciodată nu-ți poate arăta frumusețea sufletească, care e mult, mult mai importantă”, a răspuns Ludmila Bălan.

Cine este de fapt Ludmila Bălan

Mama lui Dan Bălan, fostul lider al trupei O-Zone, este un celebru om de televiziune, realizator de emisiuni pentru copii la televiziunea publică dar și cântăreață de succes. Ludmila Bălan este un adevărat star al Republicii Moldova, o legendă a micului ecran și o artistă cu multiple valențe.

Aceasta s-a născut la Telenești, pe 28 martie 1958, și a devenit cunoscută pe ambele maluri ale Prutului prin anii 90. Este vorba de celebrele sale emisiuni pentru copii „Noapte bună, copii”, „Căsuta cu povești” sau „Tanti Ludmila Show” realizate la postul național de televiziune din Moldova.

Ludmila a absolvit Facultatea de Jurnalism de la Chișinău și a debutat ca și crainică la Moldova 1, la doar 19 ani. A realizat peste timp o serie de emisiuni și în România, iar de vreo câțiva ani buni și-a redescoperit o nouă vocație, cea de cântăreața, realizând piese virale, cu zeci de milioane de vizualizări.

E maestru în Artă în Republica Moldova, arată fenomenal și este o prezență aparte. Mamă a doi copii, aceasta are și o fiică, Sanda Bălan, care este prezentatoare TV, pe lângă starul internațional Dan Bălan.

Adauga un comentariu