Local

Macanache a făcut un show incendiar la Iași! Fanii au rămas muți când au auzit ce a spus artistul: „Era să mor de două ori!” – GALERIE FOTO (EXCLUSIV)

Publicat: 12 mai 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Macanache a făcut un show incendiar la Iași Fanii au rămas muți când au auzit ce a spus artistul Era să mor de două ori  GALERIE FOTO EXCLUSIV
A fost un concert incendiar marca Macanache în Underground

În weekendul ce a trecut a fost concert Macanache. Ce gânduri despre Iași a împărtășit artistul și cum i se par artiștii locali? Acesta a dezvăluit când este următorul concert pe care îl va susține în capitala Moldovei. Acesta a destăinuit că în Iași găsește cel mai energic și frumos public

La Iași, a fost concert Macanache vineri seara, în localul Underground. Artistul a destăinuit ce sentimente are legate de orașul Iași și a povestit cum se simte mereu la concertele de aici.

„Vin la Iași să simt cum e un concert!” a spus artistul imediat după concertul incendiar.

Cum este un concert Macanache la Iași

Din prisma fanilor, concertele Macanache și Interzis Records sunt unele incendiare. Artistul liric creează o atmosferă în care oricine se simte bine, cântă și dansează. Rapperul este atent cu fanii săi și la fiecare concert le oferă suveniruri neprețuite. La ultimul concert susținut la Iași, acesta a aruncat în public hanoracul și jacheta pe care le purta. Plăcerea concertului este și de partea artistului, care susține că publicul de la Iași este unul foarte energic.

„Am cel mai marfă vibe atunci când cânt la Iași! Sunt cei mai marfă oameni! Oamenii de la Iași mi se par nebuni, îndrăgostiți. La Iași e public, la București sunt în fiecare zi petreceri, nu mai e nimic special. La Iași am șapte ani de când vin în fiecare an o dată sau de două ori. E altceva, vin aici să simt și eu cum e la un concert”, a spus după concert Macanache.

Acesta, la fiecare concert, aduce în deschidere artiști locali. Este modul său de a arăta că tinerii trebuie încurajați și ajutați. În plus, Macanache știe cum e să fii la început și să ai nevoie de promovare și, tocmai de aceea, îi încurajează pe cei care doresc să îi trimită mesaje.

„Artiștii din Iași cu care colaborez îmi scriu pe mail sau pe Instagram. Îmi trimit piesele, le ascult și îi aduc. Cel mai șmecher artist din Iași e Moș Martin, împreună cu Argatu. Acum și băiatul Joey Crack, cel mai fresh beatmaker de pe piața românească, și băieții de la Zona 9, sunt cei mai fresh pe underground. Am văzut că aici, în Moldova, se merge mult pe folclor rap, folclor drum&bass, băieții de la Matol sunt pe drumul cel bun. O să scriu o piesă pentru Eminescu și automat și despre oamenii din Iași”, completează rapperul.

Experiențe cool din orașul celor șapte coline

Ca om ce a crescut în cartier, a făcut freestyle cu băieții și astfel a devenit unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din România, Macanache încă se întoarce la sesiunile îndelungate de freestyle. Acesta a povestit cum a stat o noapte întreagă cu artiști din Iași și s-au întrecut în versuri libere.

„Cea mai plăcută experiență din Iași a fost la băieți în Cambuză și am făcut freestyle toată noaptea, de vreo două ori am făcut asta. M-au plimbat pe acolo pe zonă, aveau și stadion și a doua zi la 8 dimineața căutam nu mai știu ce tramvai să ne ducă la cazare, eram destul de băuți oricum”, a povestit pentru reporterii BZI Macanache.

Pe lângă experiențele plăcute din Iași, acesta a spus că singura experiență neplăcută a fost legată de mâncarea de la restaurantele ieșene la care a ajuns, dar nu a vrut însă să divulge numele localurilor.

„Mâncarea e nașpa la restaurante! Nu mai mănânc la Iași, că era să mor de două ori, nu zic unde, că nu e frumos. Am ajuns la spital de două ori, de aia am devenit vegan. Oricum, nu cred că doar aici se întâmplă, ori poate am avut eu ghinion”, a completat artistul.

Când îl vom revedea pe Macanache în concert

Într-o discuție legată de localurile în care a cântat la Iași, artistul a scăpat informația că peste puțin timp va reveni la alt concert pentru publicul lui favorit, de data aceasta la Tiki.

„Tiki și Underground sunt două locuri diferite. Ambele au farmecul lor, la Tiki cântăm în curând, iar la Under ne întoarcem în toamnă, poate chiar cu noul album”, a destăinuit artistul.

Întrebat dacă are un mesaj pentru cei care îl ascultă și sunt din Iași, rapperul a ținut să îi încurajeze să fie ei înșiși, să lupte pentru visurile lor și să muncească din greu.

„Munciți pentru visul vostru și rămâneți așa cum sunteți! Nu renunțați niciodată să fiți așa cum sunteți voi cu adevărat!”, transmite Macanache pentru fanii lui din Iași.

Fiecare fan dorește să vadă un concert Macanache și tocmai de aceea artistul va reveni la Iași.

Comentarii
Adauga un comentariu