Stiri si curiozitati

Machiaj brunete. Cele mai reușite tehnici de make-up pentru ochii căprui

Publicat: 23 mai 2022
femeie bruneta machiata frumos
Pentru un machiaj pentru brunete este bine să amestecați umbrele maro cu o textură mată de-a lungul liniei orbitale

Un machiaj pentru brunete ales corect va completa orice aspect. Natura a premiat deja femeile cu un păr închis la culoare cu un aspect luminos, așa că este foarte important ca acestea să știe să aleagă bine machiajul.

Nuanțele de umbre piersic, roz, violet, maro deschis sunt perfecte pentru brunete pentru machiajul de zi. Cu ajutorul unei texturi radiante aplicată pe pleoapa în mișcare, poți face aspectul mai deschis și mai expresiv. Amestecați un fard de pleoape de piersici deschis cu o strălucire peste pleoapa în mișcare, treceți prin pliu cu o pensulă pufoasă cu fard de pleoape maro deschis. Pentru a vă completa machiajul ochilor, acoperiți-vă genele cu rimel. Completați imaginea cu fard de obraz dintr-o nuanță „înviorătoare”. Poate fi aplicat același care a fost folosit pentru ochi. De asemenea, machiați-vă buzele cu un luciu de piersici. Pe partea de sus a pomeților, puntea nasului și deasupra buzei superioare, amestecați un iluminator cu textura ușoară pentru a face machiajul să arate natural.

femeie cu par brunet care isi machiaza buzele
Completați aspectul cu ruj roșu

Machiaj brunete. Linia de tuș și buze roșii

Săgețile și buzele roșii sunt un aspect clasic. Un astfel de machiaj, apropo, este cel mai potrivit pentru brunete. Săgețile din aspectul de zi ar trebui să fie ușoare, aplicate cu un creion și ușor umbrite, seara  mai dramatice. Brunetele nu se pot limita. La fetele cu părul întunecat, chiar și săgețile mari arată adecvat și elegant.

Pentru a face linia de tuș cât mai rezistentă, folosește un creion de ochi cu gel și aplică-l cu o perie specială subțire. Amestecați fardul de pleoape bej pe toată pleoapa pentru a preveni urmele de liner pe tot parcursul zilei, apoi folosiți pensula pentru a desena pe creion și trageți cozi pe ambii ochi.

femeie cu par brunet machiata frumos
O opțiune universală de machiaj pentru brunete, indiferent de culoarea ochilor, este cea care este realizată în nuanțe frumoase de bronz

Comparați simetria uitându-vă drept înainte în oglindă, apoi trasați linii de-a lungul genelor și conectați-le la cozile de cal. Pictează cu atenție peste gene cu rimel cu mișcări de răsucire, trecând de la rădăcini la vârfuri. Acest machiaj este potrivit pentru femeile cu ochi căprui.

Completați aspectul cu ruj roșu. Poți pune câteva puncte pe partea superioară a pomeților și să le amesteci, astfel obții un fard perfect pentru tine. În realizarea machiajului este important să ții cont și de forma sprâncenelor.

Cel mai potrivit make-up pentru femeile cu părul închis la culoare

O opțiune universală de machiaj pentru brunete, indiferent de culoarea ochilor, este cea care este realizată în nuanțe frumoase de bronz. Pot fi atât mai aurii, cât și ușor roz sau verzui. Un astfel de machiaj cu adevărat Hollywood subliniază în mod favorabil aspectul fetelor cu părul închis și adaugă rafinament și luciu imaginii.

femeie cu par brunet machiata frumos
. Pentru a vă completa machiajul ochilor, acoperiți-vă genele cu rimel

Pentru a realiza machiajul amestecați umbrele de bronz pe toată pleoapa în mișcare, folosind mai multe nuanțe simultan. Aplică farduri mai deschise în colțul interior al ochiului, iar întunecate la exterior.

Pentru un machiaj pentru brunete este bine să amestecați umbrele maro cu o textură mată de-a lungul liniei orbitale. Acest lucru va mări vizual ochiul căprui și va oferi profunzime aspectului. Mucoasa poate fi vopsită cu un creion maro închis pentru a face machiajul mai expresiv. Aceasta este o tehnică grozavă pentru un machiaj de seară. Nu uita să machiezi peste membrana mucoasă de sus, apoi vopsiți gros genele cu rimel.

femeie bruneta machiata frumos
Nuanțele de umbre piersic, roz, violet, maro deschis sunt perfecte pentru brunete pentru machiajul de ziAdauga un comentariu