Magazin

Madalin None de la Puterea Dragostei a uitat-o pe Loredana Chivu – FOTO

Publicat: 06 mai 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Madalin None de la Puterea Dragostei a uitat-o pe Loredana Chivu - FOTO
1

Fanii se intreaba daca Madalin None de la Puterea Dragostei a uitat-o deja pe Loredana Chivu. Madalin s-a pozat recent alaturi de o admiratoare de-a sa, iar imaginatia fanilor a luat foc. Concurentul de la Puterea Dragostei a pozat cu frumoasa fana ca o reactie la poza pe care Loredana Chivu in care cea din urma apare in asternuturile sale.  Madalin None si Loredana Chivu au format un cuplu pana acum ceva timp cand cei doi au hotarat sa o apuce fiecare pe drumuri separate. Fanii ''vuiesc'' atunci cand vad o imagine cu Madalin in companie vreunei fete.

Ce bolizi de lux conduc None si Andy de la ''Puterea dragostei!'' Cum s-au afisat cei doi in Bucuresti! 
”Va pup si va respect Nonisorilor! #putereadragostei #nonisoriipower”, este mesajul pe care l-a notat.
Admiratorii lui Madalin None au reactionat imediat la fotografia postata de fostul concurent de la Puterea Dragostei. ”Cine este domnisoara”, ”Cel mai tare om, respect”, ”Dai si tu tag la fata boss”, ”Sunteti super de frumosi”, ”Zici ca este fata ta”, sunt doar o parte din mesajele primite.

Ce face de fapt Loredana Chivu. Castiga lunar mii de euro

Fosta asistenta TV Loredana Chivu castiga bine gratie notorietatii si numarului mare de urmaritori de pe Instagram si Facebook. Aceasta ajunge sa primeasca intre 700 si 1.000 de euro pentru o postare si un insta story de promovare a unui produs. Mai mult decat atat, are contracte vechi cu saloane de infrumusetare si brand-uri de haine de unde primeste in jur de 2.000 de euro, lunar. Si asta nu este tot! Fosta iubita lui None danseaza in spectacolele unor manelisti celebri, onorariul ei fiind cuprins intre 400 si 1.000 de euro in functie de durata show-ului si de tara in care are loc reprezentatia. Asadar, Loredana castiga, intr-o luna proasta, minimum 3000 de euro. 

Adauga un comentariu