Cancan ultimă oră

Maestrul Nicolae Botgros a lăsat-o pe Ana Dabija cu un copil și s-a întors la soție

Publicat: 22 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Maestrul Nicolae Botgros a lăsat-o pe Ana Dabija cu un copil și s-a întors la soție
Maestrul Nicolae Botgros

Este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țara noastră. Se bucură de mare succes în plan profesional și are o mulțime de fani, dar pe plan personal, lucrurile sunt mai complicate. Și-a înșelat soția, a făcut un copil cu amanta, dar a părăsit-o și pe ea și s-a întors la cea cu care este căsătorit.

Nicolae Botgros, de la soție la amantă și invers
Nicolae Botgros este unul dintre cei mai cunoscuți dirijori din țară. Maestrul dirijor al Orchestrei Lăutarii Chișinău, în vârstă de 68 de ani, are o carieră de succes și este cunoscut în toată țara, dar se pare că nu își poate găsi liniștea. Este căsătorit de aproximativ 50 de ani, dar și-a făcut și o amantă.

În urmă cu trei ani, Nicolae Botgros și-a părăsit soția și a început o relație cu o solistă mai tânără decât el cu aproape 30 de ani, Anișoara Dabija. Din iubirea lor a rezultat și o fetiță, Nicoleta, pe care tatăl ei a recunoscut-o și căruia acum îi poartă numele. Povestea lor de iubire nu a durat prea mult, pentru că dirijorul a părăsit-o și s-a întors în brațele soției sale.

Amanta nu regretă relația cu Botgros
Amanta vorbește deschis despre relația ei cu Nicolae Botgros și spune că nu regretă nimic din ce s-a întâmplat între ei. Femeia este mulțumită de faptul că Nicolae este un tată dedicat și are mare grijă de fiica sa, căreia îi face toate poftele și cu care petrece mult timp.

„Nicoleta noastră a fost un copil așteptat, un copil dorit. Noi chiar ne-am dorit-o și eu, și tăticul ei. Și nu au fost interese. Datorită Nicoletei am ieșit dintr-un calvar și îi mulțumesc pentru asta. Nicolae Botgros este tăticul cel mai scump și drag, care vine și ne vizitează. Se împacă foarte bine și cu băieții. Ne ajută, pentru că Nicoleta e comoara lui. Orice moft, dacă intră într-un magazin, el cumpără tot pentru Nicoleta. Nimic nu îi lipsește, nici dragostea, nici nimic”, a spus Ana Dabija.

Ana nu îi critică alegerea fostului ei iubit și spune că se va descurca și singura, pentru că este tânără și merită să lupte pentru copiii ei. Se bucură că l-a făcut fericit pe Nicolae, pentru că își dorea mult o fetiță, având în vedere că el are un băiat cu soția lui, artist și el.

Cei doi nu s-au afișat prea mult public și Nicolae nu a recunoscut niciodată că s-a despărțit de soția lui, asta însemnând că el ducea o viață dublă.

Adauga un comentariu