Cancan

Maia, fiica prezentatoarei Teo Trandafir, este o adolescentă în toată regula. Ce preocupări are tânăra

Publicat: 18 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Maia fiica prezentatoarei Teo Trandafir este o adolescentă în toată regula. Ce preocupări are tânăra
Maia și Teo Trandafir au o relație foarte apropiată

Maia a fost adoptată de Teo Trandafir de la vârsta de doi ani. Deoarece a crescut-o de mică, prezentatoarea TV o consideră fiica sa biologică. Cu toate că își dorea, în urmă cu câțiva ani, să lucreze în televiziune, tânăra s-a reprofilat spre arhitectură. Astfel, Maia Trandafir vrea să urmeze o facultate de profil în Anglia, după terminarea liceului.

Teo Trandafir este o celebră prezentatoare de televiziune din România. La momentul actual, aceasta este amfitrioana emisiunii Teo Show, de pe Kanal D. Recent, de ziua sa de naștere, fiica ei Maia Trandafir i-a transmis un mesaj emoționant. Prezentatoarea se declară mândră de cum a crescut aceasta. Mai mult, într-o emisiune de televiziune, Maia a dezvăluit cum își petrec ea și mama sa timpul liber.

În ciuda faptului că Maia nu este fiica sa biologică , multe persoane văd între ea și Teo Trandafir o mare asemănare fizică. La rândul său, celebra prezentatoare susține că tânăra este fiica ei biologică, deoarece a crescut-o de mică și îi înțelege nevoile ori bucuriile mai bine decât oricine altcineva. Deși este o femeie de sucess, Teo Trandafir mărturisește că a avut multe de învățat de la Maia.

Maia Trandafir, o adolescentă în toată regula

Maia Trandafir, care a ajuns la frumoasa vârstă de 17 ani, este îndrăgostită. În vara anului 2021, Teo Trandafir a dezvăluit că deja îl cunoaște pe iubitul fiicei sale. Celebra prezentatoare TV are o relație foarte specială cu Maia. Cele două au în comun pasiunea pentru citit. Deși sunt foarte apropiate, vedeta nu i-a dat fiicei sale niciun sfat în legătură cu băieții. Încă din copilărie, Maia a fost o fată cuminte și vedeta TV a fost destul de permisivă cu fiica sa. Ba chiar i-a dat voie să meargă în club, însă Maia nu s-a dus și mereu era devreme acasă.

De ziua mamei sale, Maia Trandafir i-a făcut un cadou special. Fără ca mama sa să știe, aceasta a participat la o emisiune televizată. Prin intermediul acestei emisiuni, tânăra i-a transmis mamei sale un mesaj emoționant, care au făcut-o pe aceasta să plângă.

„Iubita mea, e ziua ta. În fiecare an întinerești și te înfrumusețezi sufletește. Ești mai frumoasă cu un an. Te iubesc din toată inima mea. Ești tot ce mă face cine sunt, cum sunt, fericită mai ales. Te ador și te pup”, au fost vorbele de suflet pe care Maia i le-a transmis lui Teo Trandafir.

După vizionarea acestui mesaj, prezentatoarea s-a declarat foarte mândră de cum a crescut fiica sa. În plus, faptul că în trecut Teo era grasă, prezența Maiei în viața sa a constituit un imbold în plus pentru a slăbi.

Ce carieră vrea să urmeze fiica vedetei TV

În cadrul aceleași emisiuni, Maia a dezvăluit și câteva detalii despre relația sa cu Teo Trandafir. De foarte multe ori, cele două stau până noaptea târziu și vorbesc despre diverse subiecte. În urmă cu mai mulți ani, Maia voia să îi calce mamei sale pe urme și a cochetat cu televizinea. Cu toate acestea, și-a dat seama că nu se simte în largul său în fața camerelor de filmat și nu poate fi la fel de naturală ca Teo Trandafir. În viitor, Maia Trandafir plănuiește să meargă la studii în Anglia.

„Mă atrage arhitectura cel mai mult, pentru că îmi place atât de mult și partea matematică, și fizica din ea, și cum se îmbina cu arta în acelasi timp. Mă fascinează cu adevărat”, a mărturisit Maia în urmă cu ceva timp. Așadar, Maia Trandafir este interesată de arhitectură și după finalizarea cursurilor liceale ea va urma o facultate în străinătate

Adauga un comentariu